promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Komolyan összeveszett Liptai Claudia és férje

Komolyan összeveszett Liptai Claudia és férje

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Celeb & Bulvár
Kategória fejléc
Promotions

Komoly a helyzet, összeveszett az álompár.

Liptai Claudiáról nyugodtan elmondhatjuk, hogy a televíziózás a verőér, akkor abban ő a pumpáló vér. Kirobbanó, energikus, dinamikus és hiába van ár évtizedek óta a televíziózásban, minden alkalommal meg tud újulni és generációk kedvence lett. Ahogyan a munkájában, úgy a magánéletében is kitartó és szenvedélyes, több hosszabb, ám végül szakítással végződő kapcsolat után Pataki Ádám mellett találta meg a boldogságot.

A férfi és az új kapcsolat annyira inspirálta, hogy elvégzett egy cukrász tanfolyamot és azóta is be-besegít férje vállalkozásába. Édesanya, háziasszony és feleség, azonban ami a legfontosabb: ízig vérig nő.

Liptai Claudia és Pataki Ádám a házasságukban előforduló vitákról vallott.

Claudia a műsorok forgatása közben és a stúdióban sem köntörfalazik, akkor miért éppen azokkal tenne kivételt, akik a legfontosabbak neki? Otthon is kiáll a véleménye mellett és elmondja, ha valami nem tetszik neki, ez pedig időnként vitához is vezethet. Bár a páros óvja és félti magánéletét, most egy rádióműsorban mégis beavatták a hallgatókat abba, hogy a többi házaspárhoz hasonlóan bizony nekik is vannak csörtéik egymással.

Liptai Claudia és Pataki Ádám a Sláger FM-en futó ÉdesKettes vendége volt, szereplésükről pedig egy bájos képet is posztoltak, amit a cikk végén tekinthetsz meg.

Sokat megtudhattunk a magánéletükről.

Bár kívülről boldognak, kiegyesúlyozottnak és harmónikusnak tűnnek, azonban nekik is vannak nehéz időszakaik, ilyenkor pedig előfordul, hogy vitáznak is egymással. Persze a boldog pillanatokból még mindig több van és összességében ez egy sikeres házasság alapkövetelménye.

2018-ban esküdtek egymásnak örök hűséget és úgy tűnik ,hogy a duójuk azóta is remekül működik. Ez viszont nem jelenti azt, hogy nincsenek viták. Egy konkrét esetet meg is említett Pataki Ádám:

- Pont tegnap történt, hogy már parázs hangulatra értem haza. Aztán valamit csináltam otthon, ami még jobban begyújtotta az egészet. 
Nem vagyunk álszentek, vannak szép dolgok, de olykor hangos viták is. 

Azonban gyorsan a megoldást is megosztotta a hallgatókkal:

-Ezeket tudni kell kezelni, ahogy azt is fel kell ismernie az embernek, hogy melyek azok a helyzetek, amikor jobb csöndben maradni.

Úgy tűnik, hogy valóban remekül kezeli ezeket a helyzeteket, de az biztos, hogy nem szeretnénk ott lenni, amikor Liptai Claudia valami miatt ideges. A színésznőnek azonban most kiemelt szüksége van a párja támogatására, hiszen nem régiben kórházba került és rettenetes fájdalmak gyötörték, a lábadozás alatt pedig nagy segítség tud lenni egy szerető férj.