promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Liptai Claudia zavaros szerelmi életéről mesélt: lecserélte Csonka Andrást Miller Zoltánra, szabados életet élt a ma mar decens családanya
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Igen csak sok férfi tetszett neki fiatalabb korában.

Liptai Claudia és Csonka András barátsága a 90-es évek óta tart. Mindketten meghatározó szereplői voltak a magyar szórakoztatóiparnak, és a közös munkák során szoros barátság alakult ki közöttük. Claudia és András a "Szomszédok" című népszerű tévésorozatban dolgoztak együtt, amely a 90-es évek egyik ikonikus műsora volt. Kettejük kapcsolata azonban mindig is baráti maradt, még ha a pletykák időnként mást is sugalltak.

Csonka András, aki a Família Kft. című sorozatban is nagy sikert aratott, mindig is kerülte a nyilvános magánéleti kérdéseket. Egy 2021-es interjúban elismerte, hogy sokkal jobban védi a magánéletét, mint mások, és ha újrakezdhetné, bátrabban vállalná fel személyes életét a nyilvánosság előtt​.. Ez a zárkózottság hozzájárulhatott ahhoz, hogy a Liptai Claudiával való barátságuk mindig is pletykák tárgya maradt, de soha nem volt több annál.

Claudia húsz éves korában a Gór Nagy Mária Színitanodájának hallgatója volt, és a Grease című előadásra készült. Az iskola vezetője, Mária egy nap nagy bejelentést tett: egy híres színész csatlakozik hozzájuk a produkcióban. Csonka András, aki a Família Kft. sorozatban már országos népszerűségre tett szert, most velük lép színpadra. A hír hallatán izgalom töltötte el, hiszen lehetősége nyílt egy valódi sztárral együtt dolgozni. Eljött a nagy nap, és András megjelent a próbán.

A premier utáni fogadáson remekül érezték magukat, és nem sokkal később újra találkoztak egy körúti kávézóban, ezúttal már kettesben. Claudia egy rózsaszín borítékot vett elő a táskájából, amelyben egy szerelmes levél volt, részletesen kifejtve érzelmeit András iránt.

„Képzelheted a helyzetet."

mesélte Csonka András.

"Teljesen váratlanul ért, és nem tudtam, hogyan reagáljak.”

Ma már mindketten mosolyognak ezen a történeten, de akkoriban Claudia komolyan gondolta. Elképzelte, hogy hófehér menyasszonyi ruhában, Andrással az oldalán vonul a templomba.

„Fiatal lányként könnyen estem szerelembe. Még azt is elterveztem, hogy meghívom Bandit az albérletembe, bezárom az ajtót, és lenyelem a kulcsot, hogy ne tudjon megszökni. Ám hamar rájöttem, hogy nincs esélyem nála. Nem a vörös hajú nők voltak a típusai. Néhány hétig tartott a csalódásom, majd kiszemeltem egy másik jóképű színészt, Miller Zoltánt, és onnantól kezdve őt üldöztem a szerelmemmel”

– emlékezett vissza Claudia.

A 90-es évek végén és a 2000-es évek elején mindkettőjük karrierje felfelé ívelt. Liptai Claudia a „Mokka” és más népszerű műsorok háziasszonya lett, míg Csonka András színházi szerepeivel és televíziós munkáival tovább növelte népszerűségét. Együttműködéseik során mindig is jó hangulat és kölcsönös tisztelet jellemezte kapcsolatukat.

A barátságuk nemcsak a közös munkákban, hanem a magánéletükben is megnyilvánult. Liptai Claudia többször is elmondta interjúkban, hogy András egyike azoknak az embereknek, akikkel mindig is számíthatott, akár jó, akár rossz időkben. Ez a kötelék különösen fontossá vált számukra, amikor mindketten a média intenzív figyelmének középpontjában álltak.

A barátságukról szóló történetek, valamint a közös élmények és munkák számtalan emléket őriznek, amelyek a mai napig meghatározóak mindkettőjük életében. Claudia és András barátsága egy példa arra, hogyan lehet hosszú távon fenntartani egy szoros és támogató kapcsolatot a szórakoztatóipar kihívásokkal teli világában.

forrás: Blikk

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás