promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez a tetovált szőke bombázó úgy kezeli a méregdrága markológépet, hogy attól megáll benned az ütő
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Felejtsük el végre a buta sztereotípiákat, ez a hölgy irigylésre méltó módon kezeli a munkagépet!

Sajnos még manapság is sokakban él az a meglehetősen elavult vélemény, miszerint egy nőnek kizárólag a konyhában a helye, nem foghat fúrót a kezébe, nem szerelheti meg az autóját, nem rajonghat a küzdősportokért.

Egyrészt jó lenne már ezeket az előítéleteket elfelejteni, másrészt nézzünk csak körül, manapság már az sem túl meglepő, hogy vannak női vadászpilóták és űrhajósok, akik ugyanúgy a legkeményebb kiképzéseken esnek át, mint férfitársaik.

Ehhez képest nem is tűnik olyan nagy dolognak, hogy a videóban látható hölgy felpattan egy CAT markológép nyergébe, majd olyan könnyedséggel kezdi kezelni azt, mintha az csak a világ legtermészetesebb dolga lenne.

Pedig nagyon is embert próbáló feladat mindez, elég megnézni az érintőképernyős kezelőpultot és az irányítókart, hogy rájöjjünk, ez minden, csak nem egyszerű, és pláne nem könnyű meló, és akkor arról még nem is beszéltünk, hogy milyen ára van egy ilyen gépnek.

Aki ugyanis egy ilyen kaliberű markolóval „játszadozik”, az cirka 60-70 millió forintért felel minden egyes munkanapján, és ha valami kárt tesz benne - vagy akár a környező tereptárgyakban -, akkor azt nem lehet elintézni egy kedves mosollyal és egy bocsánatkéréssel, meg némi fizetéslevonással.

Persze arra azért vajmi kevés az esély, hogy bárki olyan ülhessen a fülkéjébe, aki fogalmatlan a kezelését illetően, oda ugyanis csak komoly előkészületek és tanfolyamok után nyerhet bebocsátást, és még akkor is szükség van jó néhány év tapasztalatra ahhoz, hogy kellően otthonosan mozogjon ezzel a monstrummal.

Úgyhogy mielőtt bárki is könnyed csuklómozdulatként tekintene a munkagép-kezelésre, érdemes mindezt végiggondolni, és úgy nézni ezt a videót, hogy a széles mosoly mögött bizony nagyon is kemény munka áll!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás