Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A Miskolci Balett flashmob akcióval harangozta be a Horizont fesztivált

A Miskolci Balett flashmob akcióval harangozta be a Horizont fesztivált

Helyi Hírek

A Miskolci Balett flashmob akcióval harangozta be a Horizont fesztivált

Helyi Hírek

Promotions 08:01

Április 24-27. között harmadik alkalommal várja a Horizont Nemzetközi Kortárstánc Fesztivál a tánc szerelmeseit a Miskolci Nemzeti Színházban. Hat ország előadásait tekintheti meg a miskolci közönség.

A korábbi évekhez hasonlóan a Miskolci Balett táncosai ismét megmozgatták a várost!

Aki április 7-én ellátogatott a belvárosi régiségvásárra, különleges élményben lehetett része, ugyanis színházunk balettkara és a Miskolci Bartók Béla Zene- és Táncművészeti Szakgimnázium tánctagozatának növendékei meglepetésprodukcióval készültek, hogy beharangozzák az idei Horizont fesztivált.

Délelőtt 11 órakor érdemes volt a színház felé nézelődni. A síneken villamosok helyett a táncosok szelték át a várost. A váratlan megmozdulásra a nézelődők is kíváncsiak voltak, jókora tömeg gyűlt a táncosok köré, akik a sínekről letáncolva a színház felé vették az irányt, és a színpadon folytatták a produkciót.

Ott már legújabb előadásuk, a Szentivánéji álom néhány részletét mutatták be a közönségnek. A táncelőadást William Shakespeare nyomán Barta Dóra, a Kecskemét City Balett vezetője rendezi. Április 27-én, a Horizont fesztivál utolsó napján mutatják be a Játékszínben.

Borítókép: minap.hu