promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Az OTP már kiadta a közleményt, kellemetlen meglepetés érheti az ügyfeleket, ha nem értesülnek róla időben

Az OTP már kiadta a közleményt, kellemetlen meglepetés érheti az ügyfeleket, ha nem értesülnek róla időben

Borítókép:  Profimedia
Belföldi hírek
Kategória fejléc

Fontos közleményt adott ki az OTP Bank.

A nagy cégek, szolgáltatók, bankok folyamatosan friss közleményeket adnak ki, amikben tájékoztatják az ügyfeleket arról, ha esetleg valamilyen leállás, szünet, karbantartás, fejlesztés történik náluk. Ilyen esetben kisebb leállások, kimaradások lehetnek bizonyos szolgáltatásokban és funkciókban, ezért nagyon fontos, hogy az emberek ezekről időben értesüljenek, nehogy kellemetlen meglepetés érje őket.

Az OTP Bank is most egy újabb közleményt adott ki a saját honlapjának azon oldalán, ahol a bankszünnapokról és a digitális fejlesztésekkel kapcsolatos leállásokról szokták értesíteni az ügyfeleket. Korábban már kiderült, hogy októberben három ilyen karbantartási nap lesz náluk - amik közül az egyik éppen a napokban volt esedékes -, és most észrevettük, hogy már novemberre is bejegyeztek egy leállási napot.

Még mielőtt erre rátérnénk, nem árt emlékeztetni mindenkit arról, hogy október 27-én, vasárnap hajnali 2 órától (óraátállítás előtti időpont) hajnali 5 óráig (óraátállítás utáni időpont) nem lesz elérhető az internetbank, a mobilbank, az eBIZ szolgáltatás, az Electra, a SmartBróker alkalmazás, valamint a Vámpénztári rendszer - mindez fejlesztési okból.

November 8-án pedig jön egy nagyobb szünet az OTP-nél

A bank arról tájékoztatta az ügyfeleket, hogy ugyancsak fejlesztési okokból 2024. november 8-án, pénteken 20 órától 23:50-ig az alábbi funkciókkal kapcsolatos üzenetküldési szolgáltatások szünetelnek, amely egyben azt is jelenti, hogy az érintett szolgáltatások részlegesen vagy egyáltalán nem lesznek elérhetőek:

  • OTPdirekt internetes- és mobilszolgáltatáshoz tartozó digitális fiókkal kapcsolatos jelszó igénylés/emlékeztető, belépés/regisztráció
  • Fióki időpontfoglalás
  • Ügyfél panaszkezeléssel kapcsolatos kommunikáció
  • Lakossági ügyfelek részére online hiteligénylés
  • Kis- és középvállalkozásokhoz köthető online hiteligénylés/azonosítás és monitoring tevékenység