promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Ha OTP-s vagy, erről azonnal tudnod kell, sok magyart érinthet a fontos hír

Ha OTP-s vagy, erről azonnal tudnod kell, sok magyart érinthet a fontos hír

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Belföldi hírek
Kategória fejléc

Fontos üzenet jelent meg az OTP Bank oldalán.

Sok magyart érinthetnek a változások.

Az elmúlt időszakban nagyon sok cég ad ki közleményeket fontosabb változások vagy éppen karbantartások, újítások kapcsán. A digitális világban már elképzelhetetlen, hogy ezek nélkül tervezni tudjunk, épp ezért mindig tudnunk kell arról, hogy mely szolgáltatásokat nem érhetjük el bizonyos időszakokban, hiszen a digitális szokások alapjában különböznek a korábbi szokásainktól.

Az OTP Bank honlapján folyamatosan tájékoztatnak az előre tervezett bankszünnapokról, amikor bizonyos szolgáltatásokat nem érhetünk el fejlesztési okokból, ezek rendszeresek, de az OTP Bank oldalán az alábbi linken mindig elérhetők.

Októberre vonatkozólag három időpntot láthatunk, október 21-ét, 24-ét és 27-ét.

Mire kell figyelni ezeken a napokon a részletes tájékoztatás szerint?

Október 21.:

Mint írják erre a napra vonatkozólag, fejlesztési okokból 2024. október 21-én 0:00 órától várhatóan hajnali 2:00 óráig a következő szolgáltatások nem lesznek elérhetőek:

  • internetbank,
  • mobilbank,
  • eBIZ szolgáltatás,
  • Electra alkalmazás,
  • SmartBróker alkalmazás,
  • Vámpénztári rendszer, továbbá
  • az OTP Bank kártyás fizetési rendszere, ami miatt ebben az időszakban a fizetési terminálokon és az online felületeken nem lehet tranzakciót végezni, valamint az OTP logós kártyákkal nem lehet fizetni és készpénzt felvenni.

Október 24.:

Azt közölte az OTP Bank, hogy fejlesztési okokból 2024. október 24-én hajnali 1:00 órától 5:00 óráig nem lesz elérhető az OTP Bank kártyás fizetési rendszere, ami miatt – ezen időszakban – a fizetési terminálokon és az online felületeken nem lehet tranzakciót végezni, illetve az OTP logós kártyákkal nem lehet fizetni és készpénzt felvenni.

Október 27.:

A bank azt tett közzé a honlapján, hogy ezen a napon fejlesztési okokból 2024. október 27-én hajnali 2:00-tól (óraátállítás előtti időpont) 5:00-ig (óraátállítás utáni időpont) nem lesz elérhető az internetbank, a mobilbank, az eBIZ szolgáltatás, az Electra, a SmartBróker alkalmazás, valamint a Vámpénztári rendszer.

(Forrás: OTP Bank)