promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Október 23-án elérhetetlenné válik a Telekom, ez az oka a rendkívüli leállásnak

Október 23-án elérhetetlenné válik a Telekom, ez az oka a rendkívüli leállásnak

Borítókép:  Profimedia
Belföldi hírek
Kategória fejléc

Ünnepnapon leállnak a Telekom rendszerei.

Fontos közleményt adott ki a Telekom, amiben tájékoztatták az ügyfeleket arról, hogy október 23-án, ünnepnapon egy rendkívüli leállás lesz náluk, ami miatt elérhetetlenné válik több olyan rendszerük is, amit napi szinten használnak az emberek.

A Magyar Telekom informatikai rendszereinek ütemezett karbantartása október 22-e, kedd 22 órától várhatóan október 23-a, szerda 18 óráig tart, ami miatt erre az időre leáll a Telekom alkalmazás, a Telekom fiók, a telekom.hu és az Üzleti önkiszolgáló portál.

Továbbá megjegyezték azt is, hogy a 1414-es lakossági és a 1400-ás üzleti telefonos ügyfélszolgálat korlátozott funkciókkal áll majd rendelkezésre és a várakozási idő az átlagosnál hosszabb lehet.

Az informatikai rendszerek ütemezett karbantartása azonban nem fogja érinteni a mobil- és otthoni szolgáltatások működését, tehát a Telekom ügyfelei a mobil díjcsomagjukban foglaltak szerint tudnak majd telefonálni és mobilnetezni, valamint az otthoni szolgáltatások - úgymint a vezetékes telefon, az internet, és a TV szolgáltatás - is működni fognak. Emellett a Mobil Vásárlás alkalmazás (autópálya matrica, parkolás, lottó, stb.) és roaming szolgáltatások szintén a megszokott módon működnek majd,

de a havi díjas ügyfelek a mobilvásárlási egyenlegüket nem tudják majd feltölteni a leállás alatt.

A Domino ügyfelek is csak a leállás előtt tudják feltölteni online az egyenlegüket, illetve, ha az éves adategyeztetésük határideje ekkor járna le, azt is végezzék el időben.

A Telekom hozzátette, hogy ezek az informatikai rendszerek fejlesztései az ügyfelek legkorszerűbb kiszolgálása érdekében szükségesek, de a karbantartási munkákat mindig úgy időzítik, hogy a lehető legkevesebb nehézséget okozza az embereknek.