promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Szenzációs benzinakciót hirdet a MOL, október közepéig él a kedvezmény

Szenzációs benzinakciót hirdet a MOL, október közepéig él a kedvezmény

Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Belföldi hírek
Kategória fejléc

A MOL különleges akciót hirdetett az üzemanyagokra.

Óriási akciót hirdetett a MOL, amely során olcsóbban juthatunk mindegyik üzemanyagtípushoz, ezáltal a benzines és a dízeles autótulajdonosok is kedvezményes áron tankolhatnak majd a töltőállomásokon. Ezzel a kedvezménnyel viszont nem mindenki élhet, ugyanis szükség van hozzá a MOL Move applikációra, mert enélkül nem tudunk csatlakozni a kihíváshoz.

A kihívás lényege, hogy el kell látogatni az ország valamelyik MOL kútjához október 2. és 13. között, tankolni kell bármelyik EVO vagy EVO Plus üzemanyagból, és máris a miénk lehet az a kupon, ami 10 Ft/liter kedvezményre jogosít minket a következő tankolásunkkor. Fontos megjegyezni, hogy a kupont csak egyszer lehet megszerezni, tehát nem lehet azt, hogy ha kapunk egy kupont az applikációba, és felhasználjuk, akkor a harmadik tankolásnál újra kapunk egy másikat.

A kupont a következő tankolásnál lehet beváltani, de legkésőbb 2024. november 3-ig.

Ezen kívül érvényben van még két MOL-os kihívás, amivel további kedvezményekre tehetünk szert. Ennek is az az egy feltétele van, hogy legyen letöltve a telefonunkra a MOL Move applikáció.

Az egyik kihívás október 4-én jár le, tehát péntekig lehet már csak élni vele. Ennek a lényege, hogy három alkalommal kell ellátogatni valamelyik MOL kútra, tankolni kell minimum 25 liter üzemanyagot, és a harmadik után kapni fogunk egy 10 Ft/liter kedvezménykupont, ami a megszerzéstől számítva 7 napig érvényes.

A harmadik kihívás pedig október 6-áig érvényes: ez tulajdonképpen ugyanaz, mint az előző kihívás; minimum 25 liter benzint vagy gázolajat kell tankolni, és kapunk kupont, de ebben az esetben nem kell háromszor tankolni, hanem elég kétszer, és a második után kapjuk meg a kupont. Tehát ez a kihívás még tovább is tart, és jobban megéri, mert összességében nem kell 75 litert tankolni az autónkba, hogy kapjunk legközelebb kedvezményt, hanem elég hozzá 50 liter üzemanyag.

Drágult a gázolaj

Legutóbb október 3-án, csütörtökön történt változás az üzemanyagárak tekintetében. Most a benzin nagykereskedelmi ára nem változott, de a gázolaj 2 forinttal emelkedett, ezért jelenleg az alábbi átlagárakkal találkozhatunk a hazai benzinkutakon:

95-ös benzin: 584 Ft/liter

Gázolaj: 591 Ft/liter.