promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Lebuktathatták Magyar Pétert, az RTL műsorában olyan nyomra bukkantak, ami rögtön gyanússá tette a Tisza Párt elnökét

Lebuktathatták Magyar Pétert, az RTL műsorában olyan nyomra bukkantak, ami rögtön gyanússá tette a Tisza Párt elnökét

Borítókép:  Profimedia
TV műsorok
Kategória fejléc

Fény derülhetett Magyar Péter titkára az RTL műsorában?

Még el sem indult az Álarcos énekes új évada, de már most felmerült a lehetősége annak, hogy esetleg Magyar Péter is szerepet vállalt benne, és ő rejtőzhet majd az egyik jelmez mögött. Az RTL népszerű showműsora 3 év után tér vissza a képernyőre, amiben nemcsak vadonatúj maszkok és versenyzők, hanem új nyomozógárda és műsorvezető is lesz.

Az már kiderült, hogy az idei évadban Csobot Adél, Ráskó Eszter, Sebestyén Balázs, és Istenes Bence lesznek a nyomozók, de az új műsorvezető kilétét egyelőre homály fedi. Eddig Istenes Bence látta el ezt a feladatot, de most, hogy ő felkerült a nyomozók közé, keresni kellett egy új házigazdát; a legtöbben Puskás Petire tippelnek.

Az pedig már az első előzetesből kiderült, hogy az idei maszkok között lesz például egy Ananász, egy Sushi, és egy Mézeskalács is - utóbbiról pedig rögtön elkezdett terjedni a pletyka, hogy Magyar Péter lehet, hiszen az egyik előzetesben látható, hogy a nyomozók egy olyan nyomra bukkantak a Mézeskaláccsal kapcsolatban, ami miatt Ráskó Eszter azonnal bedobja a Tisza Párt elnökének nevét, hogy esetleg ő rejtőzhet a mókás jelmez mögött.

A szóban forgó előzetest egyébként még csak a televízióban láthatták a nézők, az rtl.hu-ra eddig nem került fel, csupán az, amiben Istenes Bence Járai Máté méreteiről beszél, majd azt követeli a szerkesztőktől, hogy vágják majd ki az utómunka során a szavait - hiszen az Álarcos énekes ezúttal sem egy élő műsor lesz, hanem előre felvett adásokkal fog jelentkezni.

Az Álarcos énekes új évada a november 3-án véget érő Sztárbox helyére fog érkezni, és vasárnap esténként lesz látható.