promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Hová tűnt Puskás Peti férfiassága? Alpári szennyműsorrá süllyedt a Sztárban sztár

Hová tűnt Puskás Peti férfiassága? Alpári szennyműsorrá süllyedt a Sztárban sztár

Borítókép:  TV2 Play
TV műsorok
Kategória fejléc

Miközben a TV2-n Puskás Peti gondosan elrejtett férfiassága volt a legfontosabb téma, addig az RTL-en a laposföld-hívő Valkusz Milán okozott szekunder szégyent.

Nemcsak a szombat este, hanem az egész hét legnézettebb műsorai közé tartozik a Sztárban sztár All Stars és az X-Faktor. Az RTL és a TV2 gigaprodukciója most egymás ellen verseng a nézettségért, az pedig a nézőkre van bízva, hogy melyik szennyműsorrá alacsonyodott celebbohóckodást választják inkább esti szórakozás gyanánt. Nincsenek könnyű helyzetben, mert mostanra mindkét formátum egy olyan szintre süllyedt, amit sokan nehezményeznek, de eddig elég volt csupán átkapcsolni a másik csatornára, és nézni a másik műsort - hátha az valamivel magasabb színvonalat képvisel.

De most a nézőknek dönteniük kellett, hogy a Puskás Peti férfiasságán élcelődő zsűrivel vagy a laposföld-hívő Valkusz Milán sületlenségeivel pusztítják az agysejtjeiket.

A TV2-n futó Sztárban sztár legutóbbi élő adásában ezúttal sem a versenyzők teljesítménye volt a középpontban, hanem az alpári poénokkal sziporkázó zsűritagok, akik többek között Gubik Petra dekoltázsán, majd Puskás Peti gondosan elrejtett "kis csomagján" hahotáztak. Utóbbi Madonnaként lépett színpadra - nagyon sokat készült azért, hogy tűsarkúban le tudja nyomni a könnyűnek nem nevezhető koreográfiát -, de Liptai Claudia semmi mással nem tudott foglalkozni a produkció közben, csak azon agyalt, vajon hová tűnt az énekes-színész férfiassága.

Az értékelés elmaradt, helyette hosszú, kínos percekig azt kellett hallgatnia a nézőknek, hogy Puskás Petinek vajon mekkora van odalent - és bár ők viccesnek gondolták, valójában ezen a hangosan nyerítő Tillán és zsűrin kívül senki más nem tudott nevetni.


Nem mintha az X-Faktort nézni könnyed kikapcsolásnak lehetne nevezni. Az, hogy a válogatóba minden utcáról bebukdácsolt, magát tehetséges énekesnek valló palimadarat beengednek, hogy megkapja a 15 másodperc hírnevet, az egy dolog, de hogy a mentorok még ehhez asszisztálnak is a saját hülyeségükkel, azt már nem akarják elfogadni a nézők, hiszen éppen emiatt savazzák olyan sokan a műsort;

mondván az X-Faktor csak addig volt jó és nézhető, amíg Keresztes Ildikóék ültek a zsűriben.

Most éppen egy magát marslakónak és laposföld-hívőnek valló pojáca indította el a lavinát a mentorok között, ugyanis miután négyen vezették ki a színpadról a zöld maskarás őrültet, Valkusz Milán kiállt mellette és elkezdte kifejteni, hogy szerinte miért nem hülyeség a Lapos Föld Mítosz.

Mentortársai nem akartak hinni a fülüknek, rögtön rá is szálltak a ValMar énekesére, és aztán perceken keresztül az ő vérét szívták a sületlen megnyilvánulásai miatt.