promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Kirakták Majkát az X-Faktor zsűrijéből, Pápai Joci ült a helyére

Kirakták Majkát az X-Faktor zsűrijéből, Pápai Joci ült a helyére

Borítókép:  Profimedia
TV műsorok
Kategória fejléc

Majka nem akarta meghallgatni az egyik jelentkezőt az X-Faktorban, rögtön Pápai Joci került a helyére.

Szombaton a negyedik válogató adással folytatódott az X-Faktor, amiben többek között felbukkant egy férfi Majka feleségének múltjából. Ősi Ronnie és Majoros Hajnalka ismeretségét egy videóklip bizonyítja, ugyanis a Csak rázz fel című dalt Dundika énekli, míg Ronnie rappel benne. Mint kiderült, Majka nem is tudott erről a közös szerzeményről.


Szívfacsaró történetekből most sem volt hiány az RTL műsorában: Németh Krisztián Kevint a nagymamája nevelte, miután anyukája egyik pillanatról a másikra hátat fordított neki, és 5 évesen otthagyta az óvoda előtt. A versenyzőnek mindig is hatalmas álma volt, hogy egyszer megmutassa tehetségét az X-Faktor mentorainak, és bár nagymamája már nem tudta elkísérni, Kevin bízik benne, hogy fentről nézi őt, és büszke lesz rá.

Mondani sem kell, hogy Kevin produkcióját hatalmas tapssal jutalmazták, Valkusz Milán pedig fel is állt a helyéről.


Az X-Faktor legutóbbi adásában kirakták a zsűriből Majoros Pétert, miután nem akarta meghallgatni az egyik jelentkezőt. Bodács Judit olyan nagy szavakkal érkezett a válogatóra, hogy extrém operaénekesi magasságokban tud énekelni, illetve hogy az édesapjától örökölte a kiváló hallását. A fiatal nő úgy érzi, nagyon könnyen megragadnak a fülében a dallamok, mégsem tudta lenyűgözni a mentorokat a produkciójával.

Judit viszont nem adta fel ilyen könnyen, mindenáron elő szeretett volna adni egy újabb dalt a mentoroknak, Majka azonban hallani sem akart róla, és azt tanácsolta a versenyzőnek, hogy inkább Pápai Jociéknak énekeljen a backstage-ben. Joci azonnal felrohant a színpadra, kituszkolta a székéből Majkát, és beült a helyére.