promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kisvárdai Szakképzési Centrum a GINOP 5.2.5-16-2016-0001. Gyakornoki program
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Leleszi Ágnes, a Kisvárdai Szakképzési Centrum főigazgatója meghívására 2018. április 5-én a Kisvárdai Konferencia Központban a GINOP 5.2.5-16-2016-00001 azonosító számú „Gyakornoki program – támogató szolgáltatások” című kiemelt projekt  regionális szakmai fórumára gyűltek össze a meghívott vendégek, a kis-és közepes vállalkozások képviselői, a gyakornokjelölt fiatalok.

A fórumon megjelenteket köszöntötte Baracsi Endre, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkormányzat alelnöke, Leleszi Tibor, Kisvárda Város polgármestere és a házigazda Kisvárdai SZC szakmai főigazgató-helyettese, Vizer Zoltán. A köszöntők után Fodorné Nagy Katalin, a projektvezető Győri Műszaki SZC munkatársa, a projekt szakmai vezetője ismertette a projekt eddigi eredményeit. Ezután a Kisvárdai Weiner Leó Alapfokú Művészeti Iskola növendékei komolyzenei művek előadásával örvendeztették meg a hallgatóságot. A színes zenei program után Hüse Attiláné, a Debreceni SZC szakmai főigazgató-helyettese, Gurbánné Papp Mária, a Nyíregyházi SZC főigazgatója és Kalmár Andrea, a Szolnoki Szolgáltatási SZC főigazgatója mutatta be a megyéjükben folyó, a projekthez kapcsolódó munkát, az eddigi eredményeket.

A tartalmas beszámolók után Kocsis László ismertette lényegre törő előadásában az Ifjúsági Garancia Rendszert. Végül, de nem utolsósorban nagyon hasznos ismereteket közlő előadást tartott Nagyné Varga Katalin, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a kamara szakképzéshez kötődő feladatairól. Az élménydús tanácskozást állófogadás zárta.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás