promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szorgalmatosi Deák Ferenc Általános Iskola Széchenyi 2020
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A projekt résztvevői a Szorgalmatosi Deák Ferenc Általános Iskola tanulói 205 fő és szakmai megvalósítók az iskolai pedagógusai, projektmenedzser, pénzügyi menedzser, összesen 17 fő.

A megvalósult program a következőket tartalmazta:

- A diákok egészséges életmódra nevelése, egészségtudatos, szemléletformáló iskolai nevelés elterjesztését megcélzó tanórán kívüli tevékenységek ösztönzésére Egészségnapok szervezése.
- A mindennapos testnevelés részét képező – oktatásszervezési formák, délutáni sport- és mozgásprogramok támogatása, amelyek a mozgásélmény és mozgástapasztalat megszerzése keretében lovaglásoktatás és táncoktatás.
- A társadalmi leszakadás megakadályozása és a tehetséggondozás a nevelés-oktatás eszközeivel. a magasabb színvonalú oktatás érdekében a pedagógusok szakmai fejlődésének elősegítése szaktárgyi, módszertani, társadalmi felzárkóztatási és a pedagógiai kultúra folyamatos fejlesztését elősegítő pedagógus továbbképzések.
- Az idegen nyelv és informatika ismeretek oktatásának fejlesztése, nyelvi vetélkedők, idegen nyelvi témahét, informatikai szakkör.
- A környezeti nevelést, környezettudatos magatartást megcélzó tanórán kívüli tevékenységek megerősítése keretében természetközeli sporttábor és egészségfejlesztő tanulmányi kirándulás.
- A tanulmányi eredmény javítása, a tanulók - kiemelten a továbbtanulásban kulcsfontosságú tantárgyak körében megvalósuló - mentorálása révén.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás