promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Puzsér Róbert váratlan véleménye Szoboszlai Dominik Lamborghinis feltűnéséről, sokan egyet fognak vele érteni

Puzsér Róbert váratlan véleménye Szoboszlai Dominik Lamborghinis feltűnéséről, sokan egyet fognak vele érteni

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc

Puzsér Róbert elmondta a véleményét arról az ügyről, amiről már többen is elmondták.

Szoboszlai Dominik elképesztő meccseken van túl, sikert sikerre halmoz, de van egy olyan téma is a magyar sajtóban, amely az elmúlt napokban több platformon is komoly vitákat gerjesztett, mindenkinek van véleménye róla, és el is mondják az emberek. Arról van szó, hogy Szoboszlai Dominik megjelent Budapest belvárosában egy Lamborghinivel, később többek között Havas Henrik és Hajdú Péter is elmondta a véleményét az esetről.

Most pedig a Kapitányok Országa című műsorban Puzsér Róbert is kifejtette hosszan a véleményét az esetről. A műsorban úgy megy a témák felvezetése, illetve a rá adott válaszok is úgy érkeznek, hogy el kell dönteniük a vendégeknek, hogy az adott állítással egyetértenek-e vagy sem, illetve több fokozat is van, tehát azok közül választhatnak, hogy egyetért, nagyon egyetért, nem ért egyet és nagyon nem ért egyet.

Az új műsorban Thuróczy Szabolcs, Boros Tamás és Puzsér Róbert beszéltek meg és ki több hírt is, amely az elmúlt napokban téma volt, súrolta a focit vagy a focipályát, de amelyeknek sokkal mélyebb vonulataik, egyéb dimenziók is vannak, akár társadalmi vagy éppen szociális, esetleg gazdasági.

Puzsér Róbert részletesen is kifejtette a műsorban, hogy mit gondol az adott témáról, hogy milyen érzések feszülhetnek a véleménykülönbségek mögött az adott témában. Az indítás után rögtön hallhatjátok is, hogy mit mondott a témáról Puzsér, aki tágabb kontextusba helyezi azt, hogy Szoboszlai miért pont egy Lamborghinit vásárolt magának, és miért nem egy másik márkával és egy másik típussal érte be.