promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Brutális, ami történt Szoboszlai Dominik Lamborghinis megjelenése után

Brutális, ami történt Szoboszlai Dominik Lamborghinis megjelenése után

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc

Felélénkült a helyzet, nagyon sok híresség szól hozzá Havas Henrik bejegyzése után Szoboszlai Dominik Lamborghinis feltűnéséhez.

A vasárnap arról szólt, hogy Szoboszlai Dominikék legyőzték a Chelsea együttesét az angol elsőosztályó labdarúgó bajnokságban, a Premier League-ben, ez volt a szezon egyik legküzdősebb meccse, egy vérbeli angol rangadó volt, hiszen a londoni együttes is nagyon jól kezdte a szezont, egy Anfield Road-i győzelemmel pedig közvetlenül felzárkózhatott volna a Liverpool mögé.

Nem a Liverpool dominált, de hatalmasat küzdött a csapat a pályán, és végül a Vörösök 2:1-re győztek is, Szoboszlai teljesítményéről azóta sok cikk született a szaklapokban is. Ám Magyarországon most másról megy a diskurzus, Szoboszlai Dominik állítólagos Lamborghinijéről születik a legtöbb cikk.

Az már ismert, hogy felkerült egy videó a magyar labdarúgó állítólagos csodaautójáról, amelyet nagyon sokan csodálnak, a videó pedig hamar hatalmas karriert futott be a közösségi oldalakon, nagyon sokan voltak kíváncsiak rá. Majd elkezdődött egy diskurzus is az autóról, Havas Henrik többek között ezt is leírta az adott posztban:

"Te, Dominik, biztos, hogy jó ötlet Lamborghinivel kóvályogni a belvárosban? Jó, tudom, tényleg jó focista, helye van a Liverpoolban, néha gólokat is rúg, de talán már kinőhetne a gyerekkorból!"

A teljes bejegyzés amúgy IDE kattintva is olvasható:

Később Hajdú Péter reagált Havas Henrik bejegyzésére:

Hajdú Péter posztja alatt pedig több, a médiából ismert magyar híresség is kommentelt, többek között Csuti és Rácz Jenő is.

Rácz Jenő például azt írta:

"Miért, mivel kéne járnia a Liverpool játékosaként Seat Ibizával?"

Később pedig kifejtette részletesen is a gonolatait a séf, miután az egyik kommentelő a szereénységre és az alázatosságra hívta fel a figyelmét:

"Szerintem, a szerénység meg az alázatosság fogalma az picit félrecsúszik kedves Niki…Az ember az élete 80%-át edzésen töltötte a sikerért, miért ne lenne az? Ha pedig bármiről álmodozott valaha és most megteheti, akkor miért ne tegye meg? Hogy magànak szimpatikusabb legyen a szerénysége? Egy élete van mindenkinek, miért kéne mindig azt hajkurásznia mindenkinekinek, hogy megfeleljen a másiknak… ez mentalitás probléma, inkább példát kell venni! Hadd járjon azzal amivel csak akar:)"

Csuti hozzászólása:

"Várj bari, lehet azért mondja, mert nála is jóképűbb"

IDE kattintva lehet még tovább görgetni a kommenteket.