promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Szoboszlai rendkívüli titkáról közölt videót egy angol lap, itt a felvétel is

Szoboszlai rendkívüli titkáról közölt videót egy angol lap, itt a felvétel is

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc

Ez a videó megbabonáz, csak pár másodperc, de rendkívüli dologról tanúskodik.

Rangadók sora vár a Liverpoolra

Az elmúlt hetekben már elkezdődött az, amire a szezon elején sokan vártak a Liverpool-szurkolók közül, a nagyon kemény menet, amelyben csúcsrangadók sora vár a Liverpool-ra majd a bajnokságban és a Bajnokok Ligájában is. Már az elmúlt hetekben két nagyon fontos meccset is játszottak Szoboszlaiék, először a bajnokságban verték meg egy gigászi rangadó keretében a fővárosi kékeket, a Chelsea csapatát, majd a Bajnokok Ligájában, a három magyar meccsén, a német Lipcsét győzték le. Az utóbbi meccs egy kis balhét is kiváltott, hiszen Konaté, aki korábban szintén a Lipcse játékosa volt három ponttal kommentálta Szoboszlai képét, amelyen az látszik, hogy egy ajándékot kap a Lipcsétől.

Ez egy búcsúajándék volt, amelyet most kapott Szoboszlai az előző klubjától.

Korábban hivatalosan nem búcsúztatták el a magyar játékost, és a Liverpool most sem engedte ezt, így végül a meccs után került erre sor, az üres stadionban vehette át Szoboszlai a jelképes tárgyat a csapat képviselőitől.

De mégis mi ezt a titok, ami most kiderült?

Ikertornyok a pályán.

Szoboszlai játékáról az elmúlt időszakban sorra jelenek meg a cikkek a sajtóban, szakértők sora elemezte, miközben szurkolók milliói kommentálják hétről hétre a játékát a különböző közösségi oldalakon. A Liverpool kapcsán nagyon sok szurkolói oldal is létezik, ahol bizony elképesztően aprólékosan veszik górcső alá a Liverpool meccseit, és elemzik ki a játékosok minden egyes apró mozdulatát,

amelyet elkövetnek a pályán.

A Chelsea elleni meccsen valami elképesztőt lehetett kiszúrni, és a tévében ez nem is volt annyira látványos, ám annál jobban látszódott egy bizonyos szögből, és van is egy ilyen bizonyos szögből felvétel. Az egyik liverpooli oldal, az Empire of The Kop mutatta be a felvételeket, amelyen az látszik, hogy a Liverpool milyen kis furmányosságot vetett be Szalah tizenegyesénél. A látvány magáért beszél, a főszereplő pedig Szalah mellett Szoboszlai Dominik, a mozgásuk olyan, mintha megkettőződtek volna a pályán, és ez bizonyára egy pillanatban megzavarhatta a kapust is.

8 perc 36 másodperctől lehet látni az elképesztő felvételeket: