promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Még Rubint Réka is kommentelte Szoboszlai Dominik eljegyzéses képét, elképesztő a névsor, sorra gratulálnak a legnagyobb sztárok

Még Rubint Réka is kommentelte Szoboszlai Dominik eljegyzéses képét, elképesztő a névsor, sorra gratulálnak a legnagyobb sztárok

Borítókép:  Profimedia/Gabriella Barbara/Alamy Live News
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc

Egyre bővül a gratulálók listája.

Szoboszlai Dominik egy kőkemény héten van túl, hiszen pár nap alatt két Nemzetek ligája meccset is játszott a magyar válogatott, először Hollandia ellen ikszelt a magyar csapat, majd Boszniában harcolta ki az aranyat érő győzelmet, amely továbbra is reményben tartják a magyar szurkolók álmát, hogy a csapat a Nemzetek Ligája A divíziójának rájátszásában is pályára léphet majd.

Egyetlen meccs eldönthet mindent, hiszen, mint arról már korábban is írtunk, ha Hollandia ellen nyerünk, akkor bizony a második helyen juthatunk tovább, függetlenül attól, hogy mi lesz a németek elleni meccsünk eredménye az utolsó fordulóban, és függetlenül attól is, hogy Hollandia nyer-e Boszniában.

Szoboszlai Dominik pedig nemrégiben egy másik örömhírt is megosztott a követővel, egy közös képet posztolt barátnőjével, Buzsik Borkával, akit eljegyzett. A képen sugárzó boldogságot láthatnak a magyar válogatott focista, a Liverpool sztárjának követői. Rengeteg gratuláció érkezett már eddig is a kép alá, és a lista folyamatosan bővül.

Nemcsak magyar nagyságok, hanem külföldi sztárok is sorra gratulálnak Szoboszlainak.

Marco Rossi, Botka Endre, Schäfer András, Dzsudzsák Balázs, Kabát Péter, Rubint Réka és többek között T.Danny is gratulált az eljegyzéshez. Több külföldi sztár neve is feltűnik a kommentszekcióban, a legendás Patrick Kluivert fia, Justin és a nagy barát, a liverpooli csapattárs Trent alexander-Arnold is azonnal megjelent a hozzászólók között.

De többek között megjelent gratulációval a nyári, németországi Eb egyik hőse, a spanyolok kiválósága Dani Olmo is, aki nemrég igazolt az FC Barcelonához, ismét köszöntötte a hírt a futballvilág legendás, mindentudó átigazolási szakértője, Fabrizio Romano is.

A lista pedig csak bővül, mi is sok boldogságot kívánunk nekik.

Közben a nagy liverpooli szurkolói és rajongói oldalak is sorra gratulálnak Szoboszlainak, még a Liverpool FC hivatalos Instagram-oldalán is özönlenek a gratulációk. pont ma osztottak meg egy képet róla, amelyben arról írnak, hogy bekerült a hét csapatába, sokan pedig már az eljegyzése kapcsán írnak kommenteket, külföldiek és magyarok egyaránt.

Íme a fotó a nagy pillanatról: