promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Váratlan változás a bosnyák-magyar meccs előtt, sajnos Marco Rossi már nem számíthat rá

Váratlan változás a bosnyák-magyar meccs előtt, sajnos Marco Rossi már nem számíthat rá

Borítókép:  Profimedia/IPA/SIPA/2410121327
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc

Újabb fontos meccsre készül a magyar válogatott, ám újabb váratlan változás következik.

A magyar válogatott nagyon fontos pontot szerzett Hollandia ellen a Nemzetek Ligája A divíziójában a harmadik csoportmeccsen, a világranglista hetedik helyén álló, bivalyerős holland válogatott ellen szereztek pontot Szoboszlai Dominikék Budapesten, a Puskás Arénában. A magyar csapat nagyon közel állt a győzelemhez, Van Dijk kiállítása után végül a hollandok egy fejesgóllal egyenlítettek.

Szoboszlai Dominik a meccset követően azt írta ki a közösségi oldalára:

"Tegnap ismét tettünk egy lépést a jó irányba! Csapatmunka, hit, alázat. Köszönjük nektek a szurkolást, hétfőn folytatjuk!"

Megvan a második pont és az első gól is, így egyelőre a magyar válogatott még versenyben van a továbbjutást eredményező első két helyért, ha Bosznia-Hercegovina ellen nyerünk Zenicában, akkor a csoport első három helyezettje kicsit elhúz a nagyedik bosnyák válogatottól, és közülük kerülhet majd ki a két továbbjutó.

Két elképesztő rangadón derül majd ki, hogy alakul a csoport, az utolsó meccsünkön pedig akár egy kiélezett meccset is játszhatunk a Puskás Arénában Németország ellen.

Ahhoz azonban győzni kell most Bosznia-Hercegovinában, ez az első lépés.

Azonban váratlan hír jött újra a válogatott háza tájáról.

Sok a sérült, és korábban már újabb játékost is kellett behívnia Marco Rossinak. Több játékosra nem számíthat a szövetségi kapitány, és most bővült a sor, hiszen nem is olyan régen az MLSZ a közösségi oldalán tudatta a szurkolókkal, hogy Dárdai Márton izomsérülés miatt nem utazik az A-válogatottal Bosznia-Hercegovinába.

Nagyon nehéz meccs vár a magyar csapatra, hiszen a bosnyákok is tudják, hogy ez a mérkőzés számukra is sorsdöntő lehet, hogy maradni tudnak-e az A divízióban a Nemzetek Ligájában, a bosnyákok pedig jelezték már, hogy nyerni szeretnének a magyarok ellen Zenicában. A németek elleni szoros vereség is erőt ad a csapatnak, hiszen a világ egyik legjobb csapata ellen csak egygólós vereséget szenvedtek odahaza pénteken.

Íme az MLSZ közleménye Dárdai Mártonról:

Íme a bosnyák-német meccs összefoglalója a bosnyák góllal: