promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Nagy bejelentés tett a Fradi a Tottenham elleni meccs előtt

Nagy bejelentés tett a Fradi a Tottenham elleni meccs előtt

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc

Következhet a szezon egyik legnagyobb meccse Budapesten, a főszereplő a Ferencváros és a londoni Tottenham.

Saldanha és a Tottenham.

Bivalyerős ellenfelet kapott a Ferencváros az Európa Liga második körében, hiszen a londoni Tottenham Hotspur ellen lép majd pályára a magyar bajnok. A Tottenham nagyon jó formában várja a mérkőzést, hiszen a csapat a nyolcadik helyen áll a bajnokságban, de szorosan tapad az élmezőnyhöz, csupán pár ponttal van elmaradba többek között a bajnokságot jelenleg vezető Liverpool-tól is.

Ami pedig hatalmas fegyvertény, hogy a londoni klub az előző fordulóban az Old Traffordon ütötte ki 3:0-ra a Manchester Unitedet, tehát egy parádés meccs után érkeznek most a Groupama Arénába, ahol a Ferencváros ellen lépnek majd pályára csütörtökön.

A Fradinak is fontos lenne a pontszerzés, hiszen az első fordulóban Brüsszelben kaptak ki a zöld-fehérek, méghozzá 2:1 arányban az Anderlecht ellen. A meccs abból a szempontból is érdekes lesz, hogy a Puskás ellen szenzációsan játsszó és mesterhármast szerző brazil játékos, Saldanha képes lesz-e betalálni a Tottenham hálójába.

A fogadóirodák természetesen a Tottenham győzelmét jósolják, ám sok helyen tűnik fel, többek között a brit The Standardon, hogy meglehet, nagyon szoros lesz majd a mérkőzés, a lap egy nagyon vékony Tottenham győzelmet jövendől, 2:1-et mondanak az angolok javára.

Közben bejelentés érkezett a Ferencváros oldalán.

A Fradi Kamionnal is lehet majd találkozni a mérkőzés előtt, méghozzá csütörtökön 15.45 és 18.45 között lehet majd megcsodálni a járművet, az FTC országjáró büszkeségét. A közleményben pedig azt is hozzátették, hogy a kamion belsejében található Fradi Shop árusítópontjánál pedig megvásárolhatják a szezon legújabb felszereléseit, beleértve a hazai, idegenbeli és harmadik számú Macron mezt is.

(via Fradi.hu)