promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Jött valami rendkívüli a Fradi-Puskás meccs után, amivel nem számoltunk eddig

Jött valami rendkívüli a Fradi-Puskás meccs után, amivel nem számoltunk eddig

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc

Fontos meccset nyert meg a Fradi a Tottenham elleni mérkőzés előtt az NB1-ben.

Győzelmi kényszer?

Aki olvasta az elmúlt napokban, hetekben a Ferencváros labdarúgó klubhoz tartozó kommenteket a közösségi médiában, azok gyakran tapasztalhatták, hogy a csapat nem túl szép játéka miatt háborognak a szurkolók. Ennek a trendnek az egyik csúcsa az volt, amikor a Nemzetek Ligája első körében a Ferencváros kikapott a belga Anderlecht együttesétől, pedig korábban arról szóltak a hírek, hogy az Anderlecht nem igazán van nyerő szériában, hiszen a bajnokságban is sorra jöttek az ikszek a csapatnál.

Kiütéses győzelem.

Majd a mérkőzésen 2:0 is volt az állás a belgák javára, végül egy szépítő gólt tudott lőni a Fradi is, beállítva ezzel a 2:1-es végeredményt. De az egyik legnagyobb próba, a sorozat talán legnehezebb meccse ezen a héten jön majd az angol Tottenham ellen. A londoni klub csütörtökön lép pályára majd a Ferencváros otthonában Budapesten, a csapat pedig nem akármilyen meccsen hangolt a magyar rivális ellen.

Az Old Traffordon győztek 3:0-ra ezen a hétvégén a Manchester United ellen, az angol bajnokság hatodik fordulójában. Kiütötték tehát a nagy riválist, és ezek után érkeznek majd Budapestre.

A Fradi ugyancsak három góllal múlta felül riválisát, méghozzá a magyar bajnokságban, az NB1-ben a jelenlegi eredmények nyomán az egyik legnagyobb kihívóját múlta felül a fővárosi gárda. A Puskás Akadémia ellen nyert most Pascal Jansen együttese. Ám sokáig nem született gól, igazi gólínség volt a pályán, majd jött a csereként beálló Saldanha, és háromszor köszönt be az ellenfél kapujába.

Mesterhármast lőtt a brazil, ez pedig valami egészen félelmetes mutatót jelent.

Az NSO közölte az adatot, hogy 112 perc alatt, amíg a pályán volt, szerzett 6 gólt a játékos. Pascal Jansen is kiemelte a meccs után, hogy tudja, hogy különleges minőséget képvisel a keretben Saldanha.

A Puskás elleni mérkőzésen beszállva már majdnem az első labdaérintéséből betalált, a harmadik gólja pedig verseng az év legszebb találata címért is: