promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Őrülten dögös anyuka lett Péter Szabó Szilviából, az állukat keresik az emberek

Őrülten dögös anyuka lett Péter Szabó Szilviából, az állukat keresik az emberek

Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc

Péter Szabó Szilvia nagyon megváltozott, hol van már a NOX ártatlan énekesnője.

Péter Szabó Szilvia, a NOX egykori énekesnője az elmúlt évek magánéleti és szakmai szempontból egyaránt nyugodtabb, harmonikusabb életet él. Zenei pályafutása mellett fontos szerepet játszik a család számára.

A NOX a 2000-es évek egyik legikonikusabb magyar zenekara volt.

Szilvi 2010-es visszatérése előtt hosszabb ideig élt külföldön, többek között Ausztráliában és Angliában, ahol az énekesi pályától távolodva dolgozott, és önmagára talált. Végül Angliában jött a fordulópont, amikor egy Justin Timberlake-koncert közvetítése ráébresztette, hogy vissza szeretne térni a zenéhez. Magyarországon találta meg újra a zenei világban a helyen, és itt ismeri meg párját, Völgyesi Györgyöt, aki a NOX menedzsereként dolgozik. Kislányukat Emmának hívják és már 8 éves.

Péter Szabó Szilvia karrierje és magánélete összefonódott.

Szilvi és György kapcsolata közel tíz éve tart, és nem volt szerelem első látásra, hamar kiderül, hogy egymásnak lettek teremtve. A pár ritkán szerepel a nyilvánosság előtt, de boldogan osztják meg életük néhány pillanatát, például családi boldogságukat. A közös munka is gördülékenyen zajlik, hiszen György menedzseli az énekesnőt és együttesét​ 

Az utóbbi években Szilvia újra aktív a zenei életben, szólókarrierje mellett a NOX időszakos visszatérése is fontos szerepet játszik. Szilvi visszatérése azonban nem csak a zenében érzékelhető: stabil magánélete és a családja is harmonikus, amely jól mutatja, hogy sikerült megtalálni az egyensúlyt a magánéletben és a szakmai életben

A nagy visszatérésre rengetegen voltak kíváncsiak.

Péter Szabó Szilvia, a NOX együttes ikonikus énekesnője az utóbbi években egy jelentős visszatérést vitt véghez a zenei világban. A 2000-es évek elején óriási népszerűségnek örvendő NOX egy időre szünetelt, de 2022-ben újra összeálltak, és azóta aktívan fordultak. A visszatérő koncertek, mint például a "Főnix" turné, nagy sikerrel zajlanak, és a csapat új dalokat is kiadott, melyek szintén pozitív visszajelzéseket kaptak a közönségtől. Az új fellépések látványos show-elemekkel gazdagodtak, a közönség pedig generációkon átívelően követi őket​.

Péter Szabó Szilvia az elmúlt években nemcsak a NOX-szal, hanem a szólókarrierjével is aktívan tevékenykedett. 2011-től Angliában dolgozott az első szóló lemezén, amely 2013-ban jelent meg Revolution címmel.

Az általuk adott szuperkoncertet itt tudod megtekinteni:

Az új lemez és a koncertek sem maradtak el.

A NOX mostani újjáéledése nagy öröm volt számára, ennek célja, hogy a régi sikereket új lendülettel folytassák. Szilvia egy interjúban elmondta, hogy már az elmúlt 13 évben sok minden változott, a zenekar tagjaival fenntartott kapcsolatuk ma talán erősebb, mint korábban. A közönség visszajelzései alapján az új dalok és lemezek is kedvező fogadtatásra találtak, és Szilvia reméli, hogy ezek sikeresek lesznek, mint a régi slágerek.

A jövőre nézve Szilvia és a NOX folytatja a koncertezést, új albumokon dolgoznak, és céljuk, hogy a közönség minden korosztályát megszólítsák. A fellépés látványosak, tele energiával, és a rajongók továbbra is lelkesen támogatják őket​.

Péter Szabó Szilvia fantasztikus formában, extrém fellépőruhái csak még jobban kihangsúlyozzák a szépségét: