promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Itt a vége: sokan elbukhatják a Disney+ ajánlatát, ha nem döntenek időben

Itt a vége: sokan elbukhatják a Disney+ ajánlatát, ha nem döntenek időben

Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc

Napokon belül lejár az idő a Disney+-on, sokan lecsúszhatnak a vissza nem térő lehetőségről.

Disney+ oldalán hívták fel arra a figyelmet, hogy szeptember 27-éig lehet még igénybe venni a különleges ajánlatukat, ami arról szól, hogy ha eddig az időpontig előfizetünk a Prémium szolgáltatásra, akkor az első három hónapig 999 forintot kell befizetnünk havidíj gyanánt.

Ha letelik a három hónap, a havi Disney+ Prémium előfizetés egészen addig megújul a Prémium csomagra éppen akkor érvényes havi kiskereskedelmi áron - jelenleg 3890 forint -, amíg le nem mondjuk.

Az ajánlat viszont nem mindenkire érvényes, hiszen erre csak a 18 éves vagy idősebb új, illetve aktuálisan aktív előfizetéssel nem rendelkező visszatérő Disney+-előfizetők regisztrálhatnak; a jelenleg felfüggesztett fiókkal rendelkező, illetve türelmi időszakukat töltő Disney+-előfizetők nem jogosultak erre a korlátozott ideig érvényes Disney+-ajánlatra.

Felkerült a Disney+-ra a világsikert elérő Agymanók 2. része

Szó szerint tömegével tódultak nemcsak Magyarországon, de az egész világon a Pixar legutóbbi animációs produkciójára, az Agymanók 2. részére, ami a 2015-ben bemutatott, Oscar-, Golden Globe-, BAFTA-, és Szaturnusz-díjjal jutalmazott családi film folytatásaként készült el, és mindössze három hét elég volt neki ahhoz, hogy átlépje az egymilliárd dolláros álomhatárt, illetve az idei év eddigi legtöbb bevételét termelő filmalkotásává váljon.

Az Agymanók 2. világrekordot ért el, ugyanis a csaknem 1,7 milliárd dolláros összebevételével nemcsak a Pixar eddigi legsikeresebb filmje lett, hanem egyben minden idők legtöbb pénzt termelő animációs filmje is; olyan produkciókat utasított maga mögé, mint a Jégvarázs 1-2. része, a Super Mario mozifilm, A hihetetlen család 2, a Minyonok, és a Toy Story 4.

Érdekesség, hogy Magyarországon összesen 623.372 darab mozijegyet adtak el erre a filmre, ami nem kevesebb, mint 1.414.389.353 forintos bevételt jelentett. Elmondható tehát, hogy az Agymanók 2. része minden szempontból a Pixar stúdió legjobb húzása A hihetetlen család folytatása óta; és ez még mindig nem a vége, hiszen december 11-én érkezik a Disney+-ra az Agymanók spin-off sorozata, amiben nem az érzelmek, hanem az álmok kerülnek a középpontba.

Most pedig végre elérhetővé vált streamingen is, ugyanis az Agymanók 2. része felkerült a Disney+ kínálatába, így már az is meg tudja nézni ezt az animációs filmet, aki esetleg kihagyta a mozikat.

A legújabb Pixar-produkció szeptember 25-én, szerdán debütált a Disney streamingplatformján, ahol a legjobb kép-, és hangminőségben élvezhetjük.