promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Képrejtvény: melyik nagymama idegen a 3 közül? A legokosabbak pár másodperc alatt megoldják

Képrejtvény: melyik nagymama idegen a 3 közül? A legokosabbak pár másodperc alatt megoldják

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc

Aki nagyon jó, azonnal kapcsol ebben a képrejtvényben.

Képrejtvény, amelyben csak egy helyes válasz lesz.

Magas az intelligenciád?

Ebben a képrejtvényben egyszerű dolgot keresünk, háron nagymama ül egymás mellett a padon, neked pedig azt kell kitalálni, hogy vajon melyikük az idegen, melyik nem e világról való, melyikükön van valami furcsaság, ami szerinted azt jelzi, hogy ebben a képrejtvényben ő lesz a kakukktojás a három közül. Akik magas intelligenciával rendelkeznek, azok pár másodperc alatt ki is szúrják a kép furcsaságát,

azonnal kiszúrják azt a bizonyos különlegességet a képen, amelynél kilóg a lóláb a fotón.

A vagy B, esetleg C?

Az idő ketyeg, miután elindítod a videót, neked pedig bizony nincs sok időd hátra, hogy rájöjj a helyes megfejtésre, pedig azonnal kiszúrható a képen, hogy mi a megfejtés. A videó végén felfejtik, elmondják, hogy mi a megfejtés, de te bármikor megállíthatód a mozgóképet, hogy maradjon egy kicsit több időd gondolkodni a helyes megfejtésen.

Most megnézheted, hogy mennyire jó a megfigyelőkészséged, és az idő nyomása alatt mennyire tudsz gondolkodni és koncentrálni egy olyan helyzetben, amikor meg kell fejteni valamit, észre kell venni valami olyasmit, amelyet bizony csak nagyon kevesen szúrnak ki ilyen rövid idő alatt.

Szóval a három közül melyik nagymamán van valami nagyon fura dolog? Melyik nagymama üt el a többitől?

Kiderül, hogy az A, a B vagy a C a helyes megfejtés-e, a videó legvégén derül ki a megfejtés is. A videó képet tudjátok nagyítani is, így rá tudtok közelíteni minden apró kis részletre, amely segítségetekre lesz abban, hogy a helyes megfejtést mondjátok be a legvégén.