promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Az ATV fontos döntést hozott, nagyon sok nézőt érint a változás

Az ATV fontos döntést hozott, nagyon sok nézőt érint a változás

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc

A z ATV-n sokakat érintő változás jön, és már csak pár nap van hátra.

Régi ismerős tér vissza az ATV-re.

A csatorna nemrégiben jelentette be, hogy visszatér az ATV-re a többszörösen is díjnyerte műsor, a Géniusz, amelyet Gundel Takács Gábor vezet majd ismét. Ez lesz a közkedvelt és nagyon népszerű műsorból már a negyedik évad, és az első három etap nagyon sokak számára lett kedvenc műsor, rövid idő alatt aratott osztatlan sikert.

A negyedik évad szeptember 30-án indul, hétfőn és kedden láthatják majd a részeket a nézők, a kvízműsorok kedvelői.

Az ATV a hosszú beharangozóban azt írja, hogy próbára teszik tudásukat régi vernyezők is, nyertesek, illetve már újak is, akik eddig nem mutathatták meg a stúdióban, hogy mire képesek. A vetélkedő házigazdája pedig természetesen Gundel Takács Gábor lesz majd ismét.

Ám jön változás is.

Új szabályok.

Az új szabály pedig merőben változtathatja meg a játék menetét, sokkal több izgalommal és fordulattal kecsegtet, és természetesen így nagyobb lesz a tétje a jó és rossz válaszoknak, hiszen az új szabály szerint a rossz válasz már mínusz pontot fog érni a műsorban. Illetve az ötödik játszma minden esetben szuperdöntő lesz, ez pedig azt jelenti, hogy ezt az nyeri majd meg, aki három perc alatt több kérdésre tudja majd a helyes választ.

A csatorna pedig a közleményben azt is kiemeli, hogy az összes évad kiemelkedően magas nézettséggel futott a képernyőn, és több díjat is begyűjtött azon idő alatt, amíg ment a tévében, így kétszer is elnyerte a szakma legnívósabb elismerését, a Televíziós Újságírók Díját Vetélkedő kategóriában.

Korábban a műsor nyerteseivel is több további műsorban foglalkoztak, többek között a Heti Napló is érdkes riportot készített Boros Mártonnal, akitől azt szerették volna megtudni, hogy mi a titka az ország kvízzsenijének: