promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Kamera elé állt 56 évesen a Taxi-filmek szőke szépsége, Petra

Kamera elé állt 56 évesen a Taxi-filmek szőke szépsége, Petra

Borítókép:  Mary Evans/AF Archive/Canal+/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc

Ma van a szülinapja Emma Sjöbergnek, aki ikonikus szerepet kapott a Taxi című filmben.

Ki ne emlékezne még az 1998-ban bemutatott Taxi-filmre, amely egy vérbeli francia vígjáték volt, minden játékos és pezsdítő elem benne volt, amely a francia vígjátékok varázsát adja. Ez az év nagy év volt Franciaország számára, hiszen ekkor rendezték meg a labdarúgó világbajnokságot is az országban, amely annyira jól sikerült, hogy a francia válogatott behúzta a serleget. A döntőt pedig azóta is az egyik leghíresebb fináléként tartják számon, számtalan legenda is kapcsolódik hozzá, amelyek valóságtartalmáról a mai napig nem sokat tudunk.

Ám egy biztos, a francia 3:0-ra diadalmaskodtak a világ egyik legerősebb csapata ellen, amelyet a meccs előtt esélyesebbnek tartottak arra, hogy megszerezze a világbajnoki címet.

Ez az év a Taxi éve is volt, Luc Besson forgatókönyvéből olyan filmet faragtak, amely azonnal követelte is a folytatásokat. A történet mellett a karakterek is csodálatosak voltak, az egyik legerősebb szereplő pedig Emma Sjöberg volt, aki Petra, a kezdő rendőrfelügyelő szerepében hódította meg a világot. A svéd modell nagyszerű alakítást mutatott.

Emma Sjöberg manapság nagyon híres üzletasszony, aki több vállalkozást is vezet, erről pedig rengeteg képet is posztol az Instagram-oldalán. Mindig is tudatosan készült erre a szerepre, hiszen a modellkedés mellett üzleti iskolát végzett korábban. Emellett pedig gyakran feltűnik a rádióban is, hiszen műsorok készítésében vesz részt. A Taxi negyedik része óta pedig nem csinált filmet, így ez az egyik oka annak, hogy a magyar nézők szeme elől eltűnt.

Aki követi őt a közösségi média felületein, gyakran láthat róla új képeket, hiszen rendszeresen posztol fotókat magáról és a családjáról is, illetve arról a csodálatos helyről is, ahol a családjával éli a mindennapjait. Emma Sjöberg ma ünnepli az 56 születésnapját.