promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
58 évesen sokkolóan felismerhetetlen a Vissza a jövőbe-filmek legszebb csaja

58 évesen sokkolóan felismerhetetlen a Vissza a jövőbe-filmek legszebb csaja

Borítókép:  ©Universal Pictures/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc

Így néz ki most Michael J. Fox egykori barátnője, Jennifer, aki elbűvölte a nézőket az első filmben.

A Vissza a jövőbe-filmek a nyolcvanas évek ikonikus filmjei voltak, nincs olyan ember, aki legalább hírből ne ismerné Steven Spielberg nagyszerű vízióját egy időképről, amely tulajdonképpen egy nagyon is egyedi auto. Hőseink pedig cikáznak tereken és időn át, ugrálnak múltban és jövőben, hogy aztán a végén megkaphassák a jelenüket úgy, ahogy ők szerették volna. Ám ehhez göröngyös az út, sok akadályon kereszül vezet, így pedig nem is csoda, hogy három rész készült el a csodálatos alkotásból, amelyek a bájukból manapság sem vesztettek még egy csöppet sem.

A színészek ikonikus szerepük után jegyet váltottak a halhatatlanságba, Michael J. Fox vagy éppen a Doki, Christopher Lloyd mind olyan figurák, akikre örökre emlékezni fogunk a filmben nyújtott alakításuk után.

Így néz ki most Jennifer Parker.

A filmben kezdetben Claudia Wells játszotta Jennifert, Michael J. Fox barátnőjét, és mint később kiderült, feleségét is. Az első részben ő volt a színész, majd a második és harmadik részben váltás történt, ám sokaknak ez fel sem tűnt, hiszen a két színésznő nagyon hasonlít egymásra. A későbbi két epizódban Elisabeth Shue játszotta Jennifert tehát Marty McFly mellett.

Claudia Wells később visszavonult a színészettől, ezért vette át a szerepét egy másik színésznő a folytatásban. sikeres üzletasszony lett végül, Amerikában több műsorban is szerepelt, és manapság is sok kép készül róla, amyelyek megfordulnak az újságokban Amerikában, viszont Magyarországon már kevesebbet hallunk róla.

Így néz ki most a Vissza a jövőbe egykori sztárja, aki tehát Jennifer Parkert játszotta az első részben. Nem is olyan rég készült vele egy friss beszélgetés, amelyben természetesen a fókuszban az egykori szerep volt, amely világhírnevet hozott neki.