promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Lelepleződött a Deadpool és Rozsomák Ladypoolja, a lófarkas szőke szépséget gyönyörű kaszkadőr játssza

Lelepleződött a Deadpool és Rozsomák Ladypoolja, a lófarkas szőke szépséget gyönyörű kaszkadőr játssza

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions

Ladypool alakja köré már legendák szövődtek.

A Deadpool és Rozsomák film az év nagy moziszenzációja volt, amelyben Hugh Jackman és Ryan Reynolds mellett elképesztő alakok keltek újra életre és hozták őket össze egy közös filmbe. A filmben folyamatosan jönnek nagyon furcsa figurák a múltból, és persze minden egyes megjelenésben van egy kis csavar. A film hatalmas siker, közben pedig elképesztő vita zajlott arról az online terekben, hogy ki lehet valójában Ladypool, azaz a a női Deadpool, aki valójában Deadpool a saját idősíkján.

Ladypool lófarkas szőke szépségként jelenik meg a moziban, miközben azt tudjuk, hogy eredeti nyelven Blake Lively szólaltatja meg a karaktert, aki tehát a saját férjével vált néhány szót. Minden spoilert mellőzve már tudható, hogy ki bújt a jelmezbe, hogy megformálja a szőke szépséget, és ő nem is akárki, hanem egy olyan alak, aki bizony már több kasszasikerben, több szuperhősmoziban is feltűnt kaszkadőrként, többek között a Wonder Woman című alkotásban is.

Hiszen ebben a filmben ő Gal Gadot kaszkadőre nagyon sok jelenetben.

Nos, Ladypoolt a filmben Christiaan Bettridge játssza.

Ő tehát a szuperhős univerzum egyik visszatérő alakja, aki kaszkadőrként nagyon sok jelenetben jelenik meg, csak éppen nem látjuk az arcát. A Deadpool és Rozsomák című filmben viszont látjuk az arcát, csak éppen maszk takarja azt.

Christiaan Bettridge pedig fent van a közösségi oldalon is, ahol bizony elképesztő fotókat pakol fel magáról, hoztunk nektek egy rövid válogatást ebből a rengeteg képből: