promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
III. Károly király találkozott Natalie Portmannel és egy olyan őrületes kérdést tett fel neki, hogy a színésznő is csak pislogott

III. Károly király találkozott Natalie Portmannel és egy olyan őrületes kérdést tett fel neki, hogy a színésznő is csak pislogott

Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions

Natalie Portman a mai napig nem érti, honnan jött ez a kérdés.

A színésznő nemrég a Watch What Happens Live című late night talk show vendége volt, ahol természetesen gyorsan szóba került egyik leghíresebb szerepe is, melynek kapcsán a Star Wars-rajongóknak elárulta, nagyon is nyitott lenne arra, hogy újra eljátssza Padmé Amidala szerepét a filmvásznon.

Mindezt annak ellenére jelentette ki a nyilvánosság előtt, hogy jelezte, valójában senki sem kérdezte meg arról, hogy lenne-e kedve visszatérni. Ugyanakkor egyértelművé tette, nagyon szeretett az előzménytrilógián dolgozni, főleg azért mert akkoriban újdonságnak hatott a zöld háttér, szinte alig volt filmes, aki digitális módon dolgozott volna. Elárulta, teljesen új készségeket kellett elsajátítania ahhoz, hogy teljesítsen "ebben az új világban".

Portman még csak tinédzser volt, amikor megkapta a főszerepet George Lucas ikonikus filmsorozatának előzménytrilógiájában. Az első rész, a Baljós árnyak 1999-ben került bemutatásra, amikor Portman még csak 18 éves volt. A film 1999-es premierje igen különlegesre sikerült, hiszen a film szereplőinek volt lehetőségük találkozni az akkor még herceg Károllyal.

A színésznő felidézte azt a napot és azt a pillanatot is, amikor személyesen találkozott Károly királlyal.

Amikor találkoztak, Károly üdvözölte a színésznőt, majd egy olyan kérdést tett fel, amire senki sem volt felkészülve: rákérdezett, hogy az eredeti filmekben is szerepelt-e. Erre Portman azt felelte, "Nem, 18 éves vagyok!"

Károly kérdése határozottan meglepte a színésznőt, ami teljesen érthető, hiszen az 1981-ben született Portman az eredeti filmek közül maximum az 1983-as A Jedi visszatérben szerepelhetett volna, jóformán babaként.