promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Na ne, így néz ki 70 évesen Hulk Hogan, a zihálva ordító izomóriás
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Így néz ki most a világ egyik leggazdagabb pankrátora.

Nincs olyan ember Magyarországon, aki ne emlékezne a 80-as és 90-es évek egyik legrajongottabb, és igazán médiaszenzációt okozó alakjára, a bajszos pankrátorra, Hulk Hogan-re, akit imádtunk. A nyolcvanas években nem tudtál nála híresebb pankrátort mondani a Földön, igazi hősként tisztelték őt korábban. A népszerűsége pedig tényleg nagyon messze ért, és eljött az, ami ilyenkor szokás, felkérték, hogy formáljon meg alakokat a filmvásznon is. 

Rengeteg filmben is szerepelt, illetve több szériában is, így az egyik leghíresebb vele készült alkotás a Villám Spencer - A karibi őrjárat volt, amelyet rengetegen néztek idehaza is.

Ám voltak ennél sokkal limonádésabb filmjei is, mint például a Mr. Óvóbácsi vagy éppen a Külvárosi kommandó. Minden imádnivalósága onnan jött, hogy a filmekben általában kontrasztokra törekedtek vele az alkotók, hiszen általában nagyon kedves szerepeket kapott, miközben marcona alkatához passzintották ezt. Igazán egyedi hangvételű filmek készültek vele még korábban.

Kevesen tudják, hogy lánya, Brooke profi birkózó, így folytatta valamennyire a családi hagyományt. Hulk Hogan amúgy annak ellenére, hogy filmekben már nem vállal szerepet, aktív a közösségi média oldalakon, és neki is van Instagramja, ahol követni lehet, hogy mi történik vele.

Korábban az elmúlt időszakban az volt a legnagyobb látogatottságot kapó hír, hogy újra megnősült, és egy magánál 24 évvel idősebb nőt vett feleségül.

Szerelmét, akivel nagyon jól megvannak Sky Dylan-nek hívják:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás