promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki Steven Seagal rendkívüli szépségű felesége, alig készül róla fotó
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A sikeres Seagal egy nagyon sikeres hölgyet vett feleségül.

Steven Seagalnál kevésbé ismerhetünk ikonikus akciófigurát, és kevés ember van a Földön, aki ne tudna tőle legalább egy akciófilmet felsorolni. Az úszó erőd egy alapdarab a filmtörténetben, ez egyik legismertebb akciófilm. Ám Steven Seagal az elmúlt időszakban nem elsősorban filmjeivel hívja fel magára a figyelmet, hanem különböző eseményeken történő megjelenéseivel, többek között Putyin mellett is gyakran feltűnik a sztár.

Steven Seagal Arnold Schwarzenegger és Sylvester Stallone között az a színész, akinek az akciófilmek Panteonjában örökös helye van a nyolcvanas évek óta. Ám feleségével csak nagyon ritkán mutatkozik. Így pedig a rajongók örökké kíváncsiak, hogy kivel kötötte össze életét, ki az a hölgy, aki mindig mellette van a mindennapokban.

Mégis ki Steven Seagal felesége?

Seagal élete igazán változatos volt, a világ rengeteg táján járt, és bejárta szinte a fél világot is, például fiatalkorában Japánban élt, és aikidóoktatóként kereste a kenyerét a szigetországban, az interneten fellelhető információk szerint ő volt az első külföldi Oszakában, aki saját edzőtermet nyitott. Ez pedig már eleve egy olyan teljesítmény, amely előtt sokan fejet hajtanak.

Steven Seagal négyszer házasodott életében, és házasságaiból összesen hét gyermeke van. Mostani feleségével, Erdenetuya Batsukh-kal 2009-ben házasodtak össze.

Erdenetuya Batsukh is híresség a keleten, mongol származású táncosnő, hazájában az egyik legjobb táncosnőként tartják számon. A találkozásuk is a nagy utazásokhoz kötődik. A színésszel akkor találtak egymásra, amikor Seagal Mongóliában volt egy nagyobb projekt keretében, hogy pénzt gyűjtsön egy filmhez, amit már nagyon régóta el szeretett volna készíteni, a nagy mű Dzsingisz Kán életéről szólt volna.

Így néz ki Steven Seagal felesége:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás