promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghökkenés, így néz ki 53 évesen Xena szőke kísérője, Gabrielle
Borítókép:  MCA TELEVISION/RENAISSANCE PICTURES/STUDIOS USA TV/UNIVERSAL/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Így néz ki most a Xena sorozat harcos amazonja, Gabrielle.

A Xena a kilencvenes évek egyik legnézettebb sorozata volt Magyarországon is a Herkules című szériával párhuzamosan. A sorozatok az ókor egyik legérdekesebb időszakába kapcsolták be a nézőket, egy olyan korba, amikor a törvényt általában a hősök próbálták meg érvényesíteni. Herkules és Xena alakja ikonikus magasságokba emelkedett, a nézők rajongtak értük.

Azóta jó néhány évtized telt el, ám hőseink a legtöbb esetben alig változtak valamennyit.

A kilencvenes évek Magyarországon nagy népszerűségnek örvendő" széria, igazi történelmi fantasy sorozat 1995-ben mutatkozott be a képernyőkön, hat évadon keresztül követhettük a harcos hercegnő és barátai, no meg az ellenségek kalandjait. A sorozat eredetileg egy spinoff volt, mivel Xena karakterét - amelyet Lucy Lawless alakított - először a Kevin Sorbo főszereplésével készült Herkules című sorozatban láthattuk, ám rövid időn belül annyira népszerűvé vált, hogy az alkotók úgy döntöttek, saját sorozatot kap.

Nagyon jól döntöttek akkoriban, hiszen hatalmas sikert aratott a harcos hercegnő története.

Xena állandó társa, Gabrielle szerepét Renee O'Connor játszotta. Nemrégiben a Toofab című bulvárlapnak adott interjúban kiderült, hogy a színésznők gyerekei már nem mutatnak különösebb érdeklődést Xena és Gabrielle történetei iránt.

Renee O'Connor a sorozat után elsősorban kisebb szerepekben és színházi darabokban tűnt fel, nem láthattuk őt utána már csúcsprodukciókban, így főleg Magyarországon örökre Gabrielle maradt a nézők emlékezetében.

A két színésznő legutóbb a My Life Is Murder című sorozatban szerepelt együtt amúgy, tehát a kapcsolat nem szakadt meg.

Így néz ki most a sorozat szőke színésznője, Gabrielle-je:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás