promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Levetkőzött, majd úgy súlyzózott a csodatestű Alexandra Daddario, a Baywatch sztárja
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Alexandra Daddario nem mindennapos öltözékét választotta az edzésnek.

Alexandra Daddario korunk egyik legszebb színésznője, eki korábban járt Magyarországon is, méghozzá nyaralt. És nem klisés kirándulást tett hazánkban, hiszen nemcsak Budapesten járt és kelt, hanem Magyarország más területeit is megnézte. Korábban kiderült róla, hogy magyar származású családja egyik ágáról, és ő erre nagyon is büszke. A Baywatch vagy éppen a True Detective sztárja korábban egy interjúban beszélt erről sokat, miközben azt is elárulta, hogy ismeri a magyar gasztronómiát, a konyhát, hiszen édesanyja korábban rendszeresen készített neki magyar ételeket.

Alexandra Daddario nagyon sokszor posztol magáról képeket az Instagram-on, amelyek közül nagyon sok bizony  meglehetősen kacér, és olyan sejtetős nekivetkőzös. Aki felkeresi a sztár közösségi oldalát, nagyon sokszor fogja úgy érezni, hogy bizony szívesen a tengerparton sütkérezne ő is.

Korábban pedig nagyon sok rajongó már el is képzelte, hogy Alexandra Daddario milyen jól mutatna Wonder Womanként, még készült rajongói koncepció is erről a vágyálomról.

Alexandra Daddariónak amúgy több filmben is vannak pikáns jelenetei, ezek közül a True Detective-ben van egy olyan jelenete, amelyet bizony nagyon sokszor pörgetnek vissza a rajongói.

Alexandra Daddario bizony nem is olyan régen egy nagyon merész videót posztolt, amelyben azt láthatjuk, hogy bikiniben edzi formás testét. Nekivetkőzött tehát, hogy megmutassa a rajongóinak bámulatos domborulatait. Természetesen az internet népe ezt lájkok ezreivel honorálta.

Íme a videó az edzésről, kettőt kell lapoznotok a videóhoz:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás