promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
A semmiből jött Azahriah váratlan bejelentése, nagyon meglepte a rajongókat a hír

A semmiből jött Azahriah váratlan bejelentése, nagyon meglepte a rajongókat a hír

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions

Azahriah új utakon már, a rajongók legnagyobb örömére.

A hátunk mögött hagyott majdnem egy hét egyik fontos témája volt Azahriah Puskás Arénabeli koncertje, a nagy triplázás, amely új szintre helyezte Magyarországon azt, hogy milyen egy koncert. Több tízezer magyar vett részt a nagy eseményen, és igazából rengeteg sztár is feltűnt az eseményen, és aki tudott és akart is, azonnal feltöltött videókat és képeket is az internetre.

Többek között Till Attila és Csonka András is megjelent a nagy eseményen, ők például egy nagyon virális videót is feltöltöttek az internetre, hiszen Csonka András először járt a Puskás Arénában. Till Attila videója pedig azoknak is jó, akik egy kicsit a kulisszák mögé akarnak látni Budapest látványosságát illetően. 

A koncert után pedig nem is csoda, hogy és rengeteg kérdés jött fel a magyar sajtóban.

Többek között szakértők nyilatkoztak arról, hogy milyen volt szakszemmel Azahriah koncertje.

Korábban nagyon nagy érdeklődés volt a koncert jegyei iránt, így csalók is megjelentek az interneten a koncertjegyekkel kapcsolatban, korábbi cikkünkben pedig arról is beszámoltunk, hogy egyesek elmondták, hogyan lettek áldozatai a jegyes csalóknak, akik most az év egyik legjobban várt eseménye körül jelentek meg. Közben pedig az is kiderült, hogy miért adták el sokan a jegyeiket a koncert előtt.

Azahriaht nagyon sokan szeretnék hallani itthon, így azoknak is nagyon jó hír, hogy egy újabb fellépésről érkezett hír. A BAMA számolt be róla, hogy Azahriah Pécsre tart. A sztár váratlanul bejelentett egy koncertet, amelyet Pécsett rendeznek majd meg.

Mint a lap megjegyzi, Azahriah július 20-án érkezik az Expo Centerbe, arra a helyszínre, ahol nemrég Desh barátja mellett tűnt fel a PEN Fesztivál első napján.