promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szenzációs fotó, így néz ki 67 évesen a Mad Max göndörhajú szépsége, aki Mel Gibson felesége volt
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

45 év után így néz ki az első Mad Max-film női főszereplője, Joanne Samuel.

Végre megérkezett a magyar mozikba is a legújabb Mad Max-film, a Furiosa. George Miller talán maga sem gondolta volna 1979-ben, az első Mad Max bemutatása előtt, hogy egy ilyen sikeres franchise fog épülni a klasszikus western elemeket a közeljövő világával ötvöző ötletére, és talán Mel Gibson sem hitte volna akkoriban, hogy ez lesz az a film, ami aztán beindítja a karrierjét Hollywoodban.


Hozzá kell tenni, hogy Gibson nem is azzal a céllal ment el a meghallgatásra, hogy jelentkezzen a szerepre, csak egy színész barátját, Bisley-t kísérte el a castingra. Mel Gibson előtte éjszaka egy kocsmában verekedett össze három emberrel, emiatt szakadt ruhában, törött orral és állkapoccsal, és egyéb horzsolásokkal mutatkozott a castingon. Meglepődött, mikor a szereposztó ügynök odament hozzá és azt mondta neki, hogy menjen vissza két hét múlva, mert nagyon megtetszett neki a pillantása és ehhez a főszerephez "dilisekre" van szükség. Végül aztán így lett Mel Gibson Max Rockatansky.

Az eredeti filmet két sikeres folytatás követte, majd 30 évvel a harmadik rész után jött A harag útja, és most George Miller elhozta a fiatal Furiosa történetét - főszerepben Anya Taylor-Joy-jal és Chris Hemsworth-szel.

Hihetetlen, hogy az első Mad Max idén már 45 éves, Mel Gibson filmbeli felesége, Joanne Samuel csupán 21 éves volt, mikor a filmet forgatták; egy göndörhajú szépségként tündökölt a produkcióban. A színésznő karrierje a 70-es években indult, mikor 1973-ban megkapta első szerepét a Matlock Police című tévésorozatban. Miután bevállalt több kisebb szerepet, 1975-ben jött a Certain Women sorozat, amiben Caroline Stonet formálta meg 28 epizódon keresztül.

Áttörését a Mad Max hozta el neki is, utána megkapta a Skyways című sorozat főszerepét, amiben Kelly Morgan karakterét játszotta több, mint 100 epizódban. Joanne Samuel-nek nem igazán hozott akkora sikert és népszerűséget, mint Gibsonnak, ő megmaradt a tévés produkcióknál.

A színésznő most 66 éves, utoljára akkor készült róla fotó, amikor 2019-ben részt vett a Mad Max 40 éves jubileumi eseményén.

(Fotó: Profimedia)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás