promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Melltartó nélkül pózol Anya Taylor-Joy, bevállalós képen az új Mad Max-film sztárja
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Melltartó nélkül villantott a Furiosa szuperszexi főszereplője.

A héten mutatják be a mozikban az új Mad Max-filmet, aminek története a fiatal Furiosa karakterére fókuszál. Furiosa már korábban is szerepelt a Mad Max-ben, akkor Charlize Theron játszotta, most pedig Anya Taylor-Joy bújt a karakter bőrébe. Nem is találhattak nála jobb színésznőt a szerepre, hiszen amellett, hogy nagyon szép és dögös, igazán jó színész is, szóval biztos, hogy elnyeri majd az alakítása a rajongók tetszését.

Anya Taylor-Joy egyébként sok produkcióból lehet ismerős, hiszen korábban olyan sorozatokban és filmekben szerepelt, mint az Emma, az Üveg, A vezércsel, az Utolsó éjszaka a Sohóban, A menü, vagy éppen a Dűne, aminek második részében cameózott egyet egy jövőbeli látomásban, mint Paul Atreides húga.


Kétségtelen, hogy Anya Taylor-Joy most az egyik legcsinosabb színésznő Hollywoodban, aki gyakran rak ki magáról bevállalós képeket - átlátszó ruhás, bugyis, és melltartómentes kép is került már fel a közösségi oldalára.

A 28 éves, Golden Globe-díjas színésznőt először 2014-ben láthattuk egy apróbb szerepben a Vámpírakadémiában, majd vendégszerepet kapott az Endeavour című brit sorozatban. Az áttörést A boszorkány című horror hozta meg számára, ahol ő keltette életre a főszereplőt, Thomasint.

Érdekesség, hogy amikor éppen ezt a filmet promózta, Ridley Scott rendező felkereste és meghívta Budapestre, ahol egy rögtönzött meghallgatást tartottak neki. Ekkor még fogalma sem volt, hogy mire jelentkezett, majd később kiderült, hogy Ridley Scott fiának, Luke-nak első mozifilmjéhez, a Morganhez kerestek főszereplőt; végül meg is kapta.

Kevesen tudják róla, hogy tud rappelni, távol ülő szemei miatt régen halacskának csúfolták az iskolában, majdnem ő lett a fiatal Demóna az Angelina Jolie főszereplésével készült filmben, és folyékonyan beszél spanyolul.

A fiatal színésznő nemrég olyan ruhában lett lefotózva egy nyilvános eseményen, ami átlátszó volt, de alatta minden rendben volt, nem villantott meg semmit a kíváncsi szemek előtt - nem úgy, mint amikor olyan kép készült róla, amin nem viselt melltartót. Anya Taylor-Joy és barátai egy hegyi túrára mentek, ahová nyilván nem akart olyan kényelmetlen ruhadarabot felvenni, mint mondjuk a melltartó, viszont így olyan fotó is készült róla, amin teljesen átlátszik a mellbimbója.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás