promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt az RTL döntése, közzétették a teljes névlistát: műsorvezetők, közönségkedvenc sztárok hagyják el az országot, hogy ebben a műsorban szerepelhessenek
Borítókép:  rtl.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az RTL döntött és már nyilvánosságra is hoztak a neveket.

Sokan emlékezhetnek még arra a showműsorra, arra a reality-vetélkedőre, ami egy francia formátum alapján készült, és a TV2-n futott. Ez volt a Fort Boyard - Az erőd, amit Vízi András és a fiatal Demcsák Zsuzsa vezetett, míg az admirálist Bárdi György alakította. A Fort Boyard hiába volt a legnézettebb műsor Franciaországban, itthon nem volt valami sikeres, mindössze egy évadot élt meg - 14 adás készült belőle, aztán nem is próbálkozott vele többet a csatorna.

Most 24 évvel később az RTL húzott egy merészet, és úgy döntöttek, hogy visszahozzák a legendás műsort, és ezúttal saját műsorvezetőkkel és saját közönségkedvenc arcokkal fogják megcsinálni. A csatorna már közzétette a teljes névlistát, tehát már tudni, hogy kik azok, akik hamarosan elhagyják az országot, hogy Franciaországban forgassák le a Fort Boyard - Az erőd adásait.

Akik esetleg nem ismernék ezt a formátumot, azok kedvéért elmondjuk, hogy a játékosok a Fort Boyard nevű erődben berendezett "vidámparkban" logikai, ügyességi, erőnléti és egyéb extrém játékokban küzdenek egymással. Hamarosan Franciaországban elkezdődik a forgatás; a játékosok már tűkön ülve várják, hogy elutazzanak a különleges építményhez és próbára téve a bátorságukat, ügyességüket megküzdjenek egymással és az erőd védelmezőivel.

De egyáltalán minek is építették ezt az erődöt a franciák 60 évig? Az alábbi videóból kiderül:


A megmérettetés előtt azonban nem csak a játékosok, hanem a műsorvezetők kilétére is fény derült: Istenes Bence lesz Fort Boyard - Az erőd műsorvezetője, mellette pedig Janklovics Péter lesz, aki az erőd kincsének védelmezőjeként nehezíti meg a játékosok dolgát.

A hírességek az erődben csapatokra osztva fogják próbára tenni az ügyességüket; a csapatok felállása a következő:

  • Dobos Evelin, Janicsák Veca, Kocsis Tibor, Varga Ádám;
  • Schumacher Vanda, Smaltig Dalma Molnár Zsolt, Henry Kettner;
  • Gyenesei Leila, Fluor, Diaz, Járai Máté;
  • Molnár Nini, Szorcsik Viki, Szécsi Zoltán, Varga Viktor;
  • Bódi Sylvi, Németh Kristóf, Frohner Fecó, Noé Viktor;
  • Nagy Alex, Szőke Rebi, Boráros Gábor, Solti Ádám;
  • Fésüs Nelly, Horváth Csenge, Eckü, Mentha;
  • Kocsis Alexandra, Hunyadi Donatella, Kozma Dominik, Szalay Bence.

A csapatok sorsának alakulásába viszont mások is beleszólhatnak, mégpedig Járai Kíra, Balázs Merci, Bogdányi Titanilla, Sápi Vivi, Singh Viki, Szegedi Fecsó, LilFrakk, és Vásáry André. Azt nem tudni, hogy mikor kerülhet képernyőre a Fort Boyard - Az erőd, de ha még csak most kezdik el forgatni, akkor valószínűleg csak nyár végén, ősszel számíthatunk rá.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás