promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bámulatos testű csodanő bújt A majmok bolygója filmben a szőrös emberszabású bőrébe, fantasztikus képeket mutatunk
Borítókép:  Profimedia/ IMAGO
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A széria negyedik darabja emeli a tétet, mindenben.

Sorozatunkban azt mutatjuk be nektek, hogy az egyes filmekben kit láthattok az álarc alatt vagy éppen a technika mögött, korábban megmutattuk már nektek, hogy az Avatar-filmekben ki játssza a gyönyörű navit, és azt is, hogy a Bruce Willis Milla Jovovic főszereplésével készült Az ötödik elem című alkotásban a kék díva bőrében.

2011-ben kezdődött minden, amikor A majmok bolygója univerzumában egy második rebootot indítottak el. A majmok felemelkedése a filmvászonra még 1968-ban kezdődött, ekkor filmesítették meg először a francai szerző, Pierre Boul regényét, és nem is akárki játszotta a főszerepet a filmben, hanem maga a korszak ikonikus színésze, a férfi ideál, Charlton Heston. Nem csoda, hogy hatalmas népszerűségnek örvend az alkotás a mai napig, úgy is, hogy igazából a film plakátjaival már a legelején szpojlereztek évtizedekkel ezelőtt.

Az első rész után ekkor még négy készült, és azt is megmutatták nekünk, hogy kezdődött a majmok bolygója, milyen volt maga a lázadás.

Majd 2001-ben Tim Burton adaptációjában jött a következő rész, többek között Mark Wahlberg főszereplésével, ám ez az alkotás nem aratott osztatlan sikert, a film végéről azóta is élénk viták zajlanak, hogy mit láthatunk valójában, hogy alakulhatott így a történelem.

Majd jött 2011.

2011-ben azonban A majmok bolygója-filmek rajongóinak újra megérkezett a Kánaán, hiszen egy olyan újragondolást láthattunk, amiben minden benne volt, és nem érezhettünk hiányérzetet. Nem is volt kérdés, hogy következnek a folytatások. Andy Serkins bújt cézár bőrébe, és a szakértők odáig voltak a színész játékától.

2024-ben már a negyedik film következett ebbő la szériából, amely a Birodalom nevet kapta, és jócskán a többi film után játszódik. Az emberek pedig már sehol sincsenek a majmokhoz képest, és az eddig vélemények szerint a sorozat egyik legérettebb darabja ez.

Ám sokat eltakar a technika.

Soona szerepében pedig egy igazi szépség, Lydia Peckham:

(via Player)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás