promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki valójában a netflixes Szarvasbébi zaklatója? Hihetetlen dolgok történtek egy nővel a sorozat megindulása óta
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A sorozat elképesztő nézettséget produkált az elmúlt napokban.

A Netflixen elképesztően berúgta az ajtót egy új sorozat, a Baby Reindeer, azaz a Szarvasbébi, amely egy elképesztő hatású fekete komédia, nem tudod úgy nézni, hogy ne lenne rád hatással. Nem véletlen, hogy most tényleg mindenki erről beszél, sőt, a hétrészes széria kapcsán most egy kicsit a valóság és a fikció is összekavarodott. A határok elmosódtak, és a két szféra tényleg hatással van egymásra.

2024 egyik legjobban várt sorozata volt, és komoly, elismerő kritikákat kapott a szakértőktől. És nem akárki szólalt meg a sorozattal kapcsolatban az elmúlt napokban, maga a thrillerek fejedelme, Stephen King, a neves író írt róla egy igazi ódát, becsülve a mű lélektani nagyszerűségét.

A sorozat amúgy megtörtént esetet dolgoz fel, és ekkor történt valami.

A Port.hu is beszámolt róla, hogy a történetben bemutatott nőt állítólag leleplezték, és most Piers Morgan műsorában beszélt arról, hogy valójában ő e az a nő, akiről a filmben is beszélnek. Az ügyvédnő még halálos fenyegetéseket is kapott a széria megjelenése után azoktól, akik látták a Netflixen a műsort, és próbálták kideríteni, hogy ki lehet a filmben szereplő személy a valóságban.

Az is érdekesség, hogy a mű rendezője az a Richard Gadd, aki a címszerepet játssza, és akivel valójában is megtörténtek állítólag ezek az események.

Szóval a sorozat mélyen életrajzi ihletettségű, és az játssza el, hogy mi történik, aki maga élte át a dolgokat, megtörténtek vele.

Az alkotók közben arra kérték a nyilvánosságot, hogy ne keressék a filmben szereplő nőt a valóságban. Ám sokan azt mondják, hogy megtalálták, ezért a nő most szeretné tisztázni az ügyet a műsorban is, hogy minden a helyére billenjen. A mostani felbolydulás tehát arról szól, hogy találtak egy nőt, akiről sokan feltételezik, hogy ő ihlethette a sorozatot.

Az 58 éves nő eközben perre készül a Netflix és az alkotók ellen.

Itt hallgatható meg a műsor:

(via BBC)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás