promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Túlságosan szétnyitotta a szoknyáját Pókember 59 éves nagynénije, Marisa Tomei oltári formában van
Borítókép:  Marion Curtis/StarPix for Amazon MGM Studios/INSTARimages/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Marisa Tomei elképesztő fotókat posztolt az Instagram-oldalára.

A Marvel-univerzumba nemrégiben beérkező Pókember az egyik legjobb adaptációja lett a képregénynek, Tom Holland csillaga a magasban, miközben a Dűnében is elképesztőt alakító Zendaya csak még egy nagy lapáttal rátett az így is már nagyon magasra szökő imádatára. A Pókember-filmekben azonban rengeteg jó szereplőt sikerült kasztingolni, a főgonoszok (többek között Michael Keaton és Jake Gyllenhaal) is zseniális alakok voltak, de Pókember segítői is nagyszerű színészek.

A már a Vasember-filmekben is szenzációsat alakító, és a kamera mögött igaz Marvel-agytröszt szerepét betöltő John Favreau karaktere az egyik legjobban sikerült az egész univerzumba, ám Marisa Tomei szerepéről sem szabad elfeledkezni. A színésznő korábban is játszott habkönnyű komédiákban, miközben a komoly szerepek sem kerülték el őt.

Kevesen tudják, de már 1992-ben Oscar-díjjal jutalmazták a teljesítményét, akkor a legjobb mellékszereplő kategóriában vehette át az aranyszobrocskát.

Marisa Tomei az egyik legjobb női mellékszereplő a filmekben, utóbbiért pedig többször is jelölték rangos díjakra, Hollywoodban imádnak vele együtt dolgozni. A színésznő közösségi oldalán rendszeres posztol képeket is, így akik szeretnék nyomon követni a munkásságát, azok az Isntagram-oldalát is bekövethetik, ahol bizony néha abszolút pikáns képek tűnnek fel róla. Ez az, amit sok filmjéből a rajongók olyannyira hiányolnak.

Válogatás a fotókból:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás