promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újabb nagy váltás, a TV2 helyett az RTL-en látható nemsokára
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Új helyen tér vissza.

Az elmúlt időszakban nagyon sok kis váltáról olvashattak a nézők, akik kedvenceiket, legyenek azok műsorvezetők, színészek vagy éppen sorozatok, az egyik nagy kereskedelmi televízió helyett a másikon láthatják. Az egyik legérdekesebb váltás Majkáé volt, aki még tavaly év végén jelentette be a nagy hírt, hogy a TV2-ről az RTL-hez igazol. Azóta már több váltásról is olvashattunk, és többek között Majka új szerepeiről is hallhattunk, kiderült ugyanis nem is olyan régen, hogy ő lesz az új X-Faktor egyik mentora majd.

Az X-Faktorban amúgy több váltás is volt az új évadra.

Most pedig arról lehet olvasni, hogy a Marsra magyar! második évada népszerű sztárokkal már az RTL-en lesz majd látható, korábban amúgy az Index-en és a TV2-n láthatták a sorozat részeit a nézők. Az alkotók szeretnék még népszerűsíteni az elérést, épp ezért döntöttek úgy, hogy most a másik csatornán lesz látható majd a következő évad.

Az időpontot is megtudhattuk, hogy mikor kezdik el vetíteni.

Május 19-e a kezdő dátum.

A Magyar Telekom és a KMH Film koprodukciójában készült Marsra magyar! második évada június 30-ig tart majd a csatornán. Vasárnaponként láthatjuk majd 17:25-től, közvetlenül majd a Híradó előtt az RTL-en. Ám ismétlések láthatók majd az RTL Kettő nevű csatornán is, illetve az RTL+ platformon a premierrel egyidőben láthatók majd az új részek.

Az új évadban majd az emberi viszonyokra és a hétköznapi, kapcsolati drámákra helyeződik majd a hangsúly. Új karakterek is érkeznek majd, többek között Ónodi Eszter, Pogány Judit és Kucsera Gábor is.

(via Media1)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás