promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Prison Break, a szökés csodatestű dokija intim helyen visel tetoválást, most megmutatta
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A csinos Sara Tancredi megmutatta azt, amit csak kevesen látnak.

A Prison Break, a szökés a 2000-es évek eleji sorozatdömping egyik legkiválóbb darabja, amelyben egy testvérpár viharos szökését követhetjük nyomon, majd a börtönből szabadulva egy igazi road movie veszi kezdetét, amely során hőseink igazán egzotikus helyeken fordulnak meg. Michael Scofield-nek pedig mindenre van két ötlete, ezt megtanulhattuk a sorozatból, már a legelején is.

A széria még a klasszikus sorozatok attribútumaival operál, ténylegesen évadok azok az évadok, több mint 20 rész egy etap, nem úgy, mint a mostani sorozatok, ahol egy évad nagy általánosságban csupán 8 rész.

Korábban a magyar tévék a Lost - Eltűntek és A szökés sorozatokat egymás után mutatta be, így azok, akik nézték az egyiket, valószínűleg a másikért is rajongtak. A film női főszerepében Sarah Wayne Callies-t láthatjuk, aki a sorozat után is igen nagy produkciókban kapott szerepet.

A Prison Break amúgy magyar szinkronnal is elérhető a Disney+ streamingen.

A csinos színésznőt nem sokkal azok után láthattuk a Walking Dead gigasorozatban is, ő volt Rick felesége, később pedig a Netflix egyik sci-fi sorozatában, a Kolónia című alkotásban is játszott, ő volt az egyik főszereplő. A széria amúgy Los Angelesben játszódik, miközben a város két részre szakad a nehézségek közepette.

A film párosa egy FBI-ügynök pár, akik fiúk kiszabadításáért is küzdenek.

A gyönyörű színésznő nemrégiben töltötte be a 46. születésnapját.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás