promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
 Már végigpörgetted a Netflixet? Mutatjuk a legjobb vasárnap esti filmeket a tévében
Borítókép:  Unsplash / illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Két közkedvelt klasszikust, és két újabb produkciót is hoztunk mára.

Ha már mindent megnéztél a streaming-választékból, érdemes a tévécsatornákat is átfutni, a legjobb filmeket ugyanis hétvégékre tartogatják, és már most tudunk mutatni néhány olyat, ami megér egy csomag pattogatott kukoricát.

Vissza a jövőbe 2. – RTL Három, 20:45

Tökéletes vasárnap esti kikapcsolódás, és még akkor is jó szórakozást nyújt, ha csak éppen a háttérben megy. Marty és a Doki kalandjainak folytatása legalább olyan izgalmas, mint az első epizód, ezredjére is megnézzük, hiszen kevés ennél jobb sci-fi-vígjáték készült a nyolcvanas években.

Men in Black - Sötét zsaruk 2. – AXN, 21:00

Egy újabb folytatás, de ezt sem érdemes kihagyni, nem mindennapi ügynökeink ezúttal egy intergalaktikus gyilkosságban kezdenek nyomozásba, ami elsőre rutinmunkának tűnik, ám később egyre bonyolultabb bűntény szálai kezdenek kibontakozni. K ügynöknek ráadásul teljesen vissza kell rázódnia a korábbi munkájába, ami nem lesz könnyű, lévén korábban kitörölték az összes emlékét.

Kényszerleszállás – Paramount Network, 21:00

Ha inkább drámai eseményekre vágynánk az újabb hétkezdet előtt, Denzel Washingtonra mindig számíthatunk! Van némi Vissza a jövőbe kikacsintása is, hiszen Robert Zemeckis rendezte a filmet, amiben egy légikatasztrófa, függőségek, valamint szerelmi dráma is helyet kapott. Végül egy a pilóta által meghozott döntés hoz fordulatot a mindenki számára tanulságos történetben.

Az Útvesztő: Tűzpróba – Mozi+, 21:00

Szintén folytatás, de akinek az első rész tetszett, annak a másodikra is érdemes benevezni. Főhőseink ezúttal már az apokaliptikus külvilágban kell, hogy kamatoztassák az útvesztőben megszerzett tapasztalataikat. Borzalmak tárháza várja őket, a menekülés pedig nem ér véget, a „buggyantak” pedig legalább akkora veszélyt jelentenek, mint a világot irányító gonosz erő, melynek legyőzése szinte lehetetlen feladatnak tűnik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás