promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Olyan szegény volt, hogy megrendezte volna saját meggyilkolását a híres sorozatsztár
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A karakterszínész rendkívül őszintén vallott nehéz korszakáról egy friss podcastben.

Giancarlo Esposito-tmanapság azonnal felismerik a Star Wars-rajongók, mivel A Mandalóri című sorozatban ő formálta meg a gonosz Moff Gideon-t, aki sok borsot tört a címszereplő fejvadász orra alá. Esposito nevét azonban a 2008-ban debütáló Totál szívásban ismerte meg a világ, amikor Gus Fring-et, a kimért és hidegvérű antagonistát alakította.

Egy olyan karaktert formált meg, aki napközben egy gyorsétterem vezetője, és bizalmat sugároz az emberek felé, azonban amint leszáll az éj, egy drogbirodalom vezetőjévé válik, és ha nem az ő szájíze szerint alakulnak a dolgok, akkor nem rest bárkit elhallgattatni. Giancarlo Esposito tehát egy remek karakterszínész, aki több alkalommal is bizonyította rátermettségét, ám ez nem mindig volt így.

Egy friss podcastben a tehetséges karakterszínész arról beszélt, hogy karrierje egy pontján olyan szegény volt, hogy komolyan elgondolkodott a saját meggyilkolása megrendezésén.

Azon elmélkedett, hogy ha balesetben halna meg, vagy ha felbérelne valakit a megölésére, akkor abban az esetben vajon a hozzátartozói megkapják-e az életbiztosítás után járó összeget? Hiszen alig tudta eltartani négy gyermekét, ám tisztában volt azzal is, hogy az ő elvesztése szörnyű traumát okozna nekik, és ezért nem cselekedett végül, ám elmondása szerint szinte mindent megtett volna azért, hogy szeretteinek jó élete legyen.

 

Szóval a színész annyira mélyen volt, hogy a saját megsemmisítésén gondolkodott, ám végül a Totál szívás című sikerszéria jelentette számára a kiutat. A 2015-ben induló, a Totál szívás előzményeként szolgáló Better Call Saul című sorozatban aztán ismét Gus Fring bőrébe bújhatott. Esposito-t hamarosan a MaXXXine című horrorfilmben, illetve a legendás rendező, Francis Ford Coppola új sci-fijében, a Megalopolis-ban láthatjuk majd.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás