promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A mentalista aranyfürtös dokijának lánya egy igaz csúcsbombázó, friss felvételeken a 30 éves Stella Baker
Borítókép:  ©CBS/Courtesy Everett Collection/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Így néz ki Simon Baker 30 éves lánya, aki maga is színésznő.

A mentalista a világ egyik legegyedibb hangvételű szériája, amely összesen hét évadot élt meg, 2008-tól egészen 2015-ig vetítették. Magyarországon is sokak kedvence volt. A sorozatban egy drámákkal telezsúfolt élet közben tanácsadót játszik Simon Baker, azaz Patrick Jane. A film tele van fordulatokkal, reflexiókkal a saját életére, miközben elképesztő bűntények tárulnak a szemünk elé. A mentalista társa pedig az a Robin Tunney, aki többek között A szökés című sorozat sztárja is.

Összesen 151 epizód készült a nagysikerű sorozatból.

A sorozatot Magyarországon az RTL Klubon láthattuk.

Simon Baker-ről korábban nagyon sok lesifotó látott napvilágot, hiszen a rajongók szeretnék tudni, hogy mi történt vele az elmúlt években, hiszen Magyarországon kevésbé tudunk róla friss információkat. Úgy tűnt, hogy elképesztő szerepeket kap majd, és Hollywoodban rengeteg filmben fog majd szerepelni, de nem így lett, nem jöttek sorra a filmek.

A sztár amúgy nagyon sok változáson ment át, a különböző szerepekért rendesen megváltoztatják a kinézetét, többek között legutóbb eltűnt az ikonikus hajkoronája is, a szőke fürtök, amelyről azonnal megismerhetjük.

Kevesen tudják, de a színésznek három gyermeke is van, és a legnagyobb, a lánya, aki nemrégiben töltötte be a 30. életévét, több sorozatban is feltűnt már, követte apja útját a szakmában.

Így néz ki a gyönyörű Stella Baker:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás