promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lesifotó Hollywood eltűnt legendájáról, a 94 éves Gene Hackman-ről
Borítókép:  (C) Paramount Pictures film / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A kétszeres Oscar-díjas színészről nagyon kevés alkalommal készül fotó.

Gene Hackman egy igazi legenda, az egyik legnagyszerűbb színész volt Hollywood-ban, mielőtt visszavonult volna. Bár nála ez is kétszer történt meg, először visszatért, hiszen nagyon hiányzott neki a filmezés. Szinte hihetetlen, hogy a karrierje még 1956-ban kezdődött, ő pedig 1930-ban született Amerikában. Tehetségét már hamar kiszúrták, így nem is volt kétséges, hogy színész lett, e mellett azonban az autóknak is hódolt, és korábban ezen hódolata miatt is vonult vissza először a színészkedéstől. Ám mielőtt színész lett volna még vezetett műsort rádióban is.

Gene Hackman közben négy Golden Globe-díjat is bezsebelt.

A legfontosabb filmje a mai napig az 1971-ben bemutatott Francia kapcsolat, elképesztő értékeléseket kapott a játékáért. Magyarországon olyan filmjei a kedvencek többek között, mint az 1993-as A cég, amelyben Tom Cruise-zal alkotnak ütős párost a vásznon. Végül 2004-ben állt utoljára kamerák elé a sztár, 74 évesen forgatta az utolsó filmjét, amely egy vígjáték volt. Az elnök emberére talál már magában hordozta Gene Hackman tervét is a visszavonulásról, hiszen a film arról szólt, hogy az egykori elnök vidékre költözik, majd ott is szeretnék, ha elindulna a polgármesteri címért.

Ám amikor már mindenki azt hinné, hogy simán győz a versenyfutásban, nem várt ellenfele támad a kis városban.

Nem is olyan régen lesifotó készült róla, és 32 évvel fiatalabb feleségéről, ahogy az utcán járnak. Gene Hackman amúgy 2024 januárjában töltötte be a 94. életévét. A színészt csak nagyon ritkán lehet látni nyilvános helyen, az utóbbi két évtizedben alig készült róla fotó. A Page Six is közölte róla a fotókat, de ezeket meg lehet nézni az oldalukon is IDE kattintva.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás