promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bud Spencert okolja a Most vagy soha lejárató kampánya miatt egy elégedett néző, szerinte a pofonosztó filmjei miatt fikázzák annyira a Petőfi-produkciót
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Csak azok fikázzák a Most vagy sohát, akik Bud Spenceren szocializálódtak?

Továbbra is megy a vitázás és a fikázás a Most vagy soha! című filmről. Rákay Philip produkciója körül csak nem akarnak csitulni a kedélyek, az emberek még mindig egymásnak esnek a kommentszekcióban. Akinek tetszett a film, azok mindent megtesznek annak érdekében, hogy megvédjék a Petőfi-filmet, míg aki csak az előzetest volt hajlandó megnézni, sokszor nyomdafestéket nem tűrő módban hordja le azokat, akik dicsérni merészelik az alkotást.

Ha bárki kicsit is beleolvas a kommentekbe, azt láthatja, hogy a fikázós oldal sokkal agresszívabban, támadóbb stílusban megy neki a többieknek - ez egyébként nagyon szomorú, hogy egy film ennyire egymásnak tudja ugrasztani az embereket.

Most pedig odáig fajult ez az egész balhézás, hogy belekeverték Bud Spencert is. Az egyik Most vagy soha!-kritika alatt ugyanis megjelent egy hozzászólás, amiben az illető leírja, hogy neki tetszett a film, és véleménye szerint csak azok hordják le Rákay Philipék produkcióját, akik "Bud Spenceren szocializálódtak". Ezt többen is kikérték maguknak, íme a beszélgetés:

(Fotó: Screenshot)

Elég merész ilyen párhuzamot vonni a Most vagy soha! és Bud Spencer-filmjei között, mert teljesen más műfajt és filmművészeti stílust képviselnek, máshogy célozzák meg a közönséget. Csak idő kérdése, hogy ez a beszólás mikor ér el a legnagyobb hazai Bud Spencer és Terence Hill rajongói csoporthoz, akkor pedig valóságos kommentforradalom fog kitörni, mert biztos, hogy a rajongók ezt nem fogják annyiban hagyni.

Nyilván azzal sincs baj, ha valaki nem szereti Bud Spencer filmjeit, de egy ilyen kijelentés, hogy a Most vagy sohát csak azok szólják le, akik a legendás pofonosztó filmjein nőttek fel, már tényleg túlmegy egy bizonyos határon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás