promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sylvester Stallone magához csalogatta Jason Stathamet, grandiózus hírt kaptak a rajongók
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A két akciósztár egy vadiúj közös filmen dolgozik együtt.

Hamarosan együtt forgat majd a múlt és a jelen két legnagyobb akciósztárja, Sylvester Stallone és Jason Statham, melyről a Rocky-filmek sztárja számolt be nemrégiben a közösségi oldalán.

Sylvester Stallone immár 77 éves, de továbbra sem nem lassít, hiszen mozifilmeket készít, tévésorozatot forgat, sőt még egy családi reality show-ra is van ideje, nemrégiben pedig egy dokumentumfilm is megjelent róla a Netflixen.

És hogy mi lesz az akciósztár újabb nagy dobása?

Nos, vélhetően a Levon’s Trade című film, aminek Sylvester Stallone írta a forgatókönyvét, a főszereplő pedig nem más lesz, mint korunk nagy sztárja Jason Statham. A projekt már most elég előrehaladott állapotban van ugyanis már a rendező is megvan hozzá, David Ayer személyében, akinek nevéhez olyan filmek kötődnek, mint például A harag, a Suicide Squad – Öngyilkos osztag, a Kiképzés vagy Az utolsó műszak.

A Stallone által adaptált és Ayer által átdolgozott forgatókönyv egyébként Chuck Dixon regényén alapul. A cselekmény középpontjában pedig Levon Cade (Statham), egy korábbi titkos ügynök áll, akit visszahúz a régi élete, miközben megpróbál jó apa lenni. A forgatás a tervek szerint tavasszal kezdődik majd Londonban.

Ez jó lesz, egy izgalmas új karakter kezdete!

– írta a poszthoz Sylvester Stallone.

Szintén a készülő alkotással kapcsolatos hír, hogy az Amazon MGM Studios pedig már meg is szerezte a film amerikai mozis és nemzetközi streaming jogait, így lassan tényleg minden részlet a helyére kerül.

Jason Statham-et egyébként nemrégiben a Méhész című film főszerepében láthattuk, ami több mint 543 millió forint bevételt termelt hazánkban, a film azonban nem mindenkinek nyerte el a tetszését, sőt a film kapcsán írt kritikánkban bővebben is megfogalmaztuk mi is a baj az ilyen produkciókkal, melyet alább te is elolvashatsz!

Forrás: Magyar Nemzet

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás