promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A TV2 meg sem várta a húsvét végét: váratlan bombahírrel rukkoltak elő, már nem kell sokat várni és érkezik
Borítókép:  TV2 (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagy bejelentést tett a csatorna programigazgatója.​

Az utóbbi években már megszokhattuk, hogy a két kereskedelmi rivális, az RTL és a TV2 egymásra rákontrázva jelenti be vadiúj műsorait, legyen az vetélkedő, nagyszabású showműsor vagy éppen egy saját gyártású sorozat. Ez pedig most sem történt másként a TV2 esetében sem, a csatorna programigazgatója a SorozatWiki podcastjében ugyanis több izgalmas közelgő újításról is lerántotta  a leplet.

Fischer Gábor a műsorban kifejtette, hogy a jövőben a hétvégékre különösen nagy hangsúlyt fektetnek ugyanis három nagyszabású show-val is készülnek az ősszel.

Izgalmas ősz lesz és nagy hangsúly a hétvégéken. Olyanra készülünk, amire eddig még nem. Három nagyszabású showműsor jelentkezik ősszel a TV2 képernyőjén, a három legnagyobb brand, amivel szerintem ki tudunk állni. Az egyik a már korábban bejelentett Megasztár illetve a Dancing with the Stars, és ehhez társul olyan valami, amit azt gondolom, most kell megcsinálni. Ez a Sztárban Sztár All Star, amely a magyar kereskedelmi tévézés egyik legerősebb tévéműsora. 167 epizód készült eddig ebből a showműsorból, aminek szinte minden epizódja toronymagas nézettséget hozott, és a szakma krémje fog megfordulni a mostani évadban

– hangzott el a nagy bejelentés Fischer Gábortól, aki tehát pontos részleteket még nem árult el a Sztárban Sztár All Star-évadáról, de feltehetően az elmúlt évek legjobb versenyzői állnak újra színpadra a showban.

Ugyanakkor még ez sem minden, már ami a TV2 friss műsorkínálatát illeti, a 2024-es évben két olyan fontos produkció is lesz a csatornán, ami már a 2. évaddal tér vissza és komoly várakozás előzi meg. Az egyik ilyen a Zsákbamacska lesz mely a két korábbi műsorvezető, Majka és Pápai Joci távozása miatt 4 új házigazdával érkezik majd. A második pedig A Kísértés című nagyszabású reality, mely utoljára 20 éve, az RTL-en volt látható. Fischer Gábor most elárulta azt is, mikorra lehet majd rájuk számítani.

A Zsákbamacskát két új műsorvezető-párossal már leforgattuk. A vetélkedő 2. évada hamarosan, még idén tavasszal látható lesz

– árulta el a programigazgató a podcastben, hozzátéve, hogy januárban már leforgatták a Kísértés című műsort is, ami majd az őszi televíziós szezonban egy izgalmas sávjában lesz látható.

[[ajanlo8]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás