promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Katalin hercegné váratlan lépésre szánta el magát, így magyarázzák, hogy miért a videós formátumot választotta a betegség bejelentéséhez
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Katalin hercegné pénteken videóüzenetben jelentette be a betegségét a BBC-n.

Az utóbbi időben a brit királyi családot érintő tragikus hírek keringtek, több tagjuk is rákkal küzd. III. Károly király esetében például számos alaptalan összeesküvés-teória került elő, néhány médium még a halálhírét is megkérdőjelezve terjesztette. A Buckingham-palota azonban gyorsan cáfolta ezeket a spekulációkat, mint hamis információkat. Nemrégiben Katalin hercegnéről is hasonlóan megalapozatlan elméletek láttak napvilágot az interneten, egy fénykép alapján, melyet a sajtó aprólékosan elemzett, ezáltal újabb találgatásokkal töltve meg a híroldalakat.

Katalin hercegné nem hagyta válasz nélkül ezeket a pletykákat, és egy televíziós bejelentésben osztotta meg saját történetét. A BBC egy olyan videót közvetített, amelyben a hercegné őszintén beszél a rákkal való küzdelméről, ám reményteljesen tekint a jövőbe.

Azt mondta, hogy jól van, és minden nap erősebb lesz.

Szokatlan módját választotta a bejelentésnek a királyi családban a hercegné.

Az Express most arról ír, hogy már hetek óta tervezte a videós üzenetet Katalin hercegné, és nem a legutóbbi pletykák voltak azok, amelyek meggyőzték, hogy ezt meg kell lépnie. az időzítés sem véletlen, hiszen most jön egy nagyobb szünet Vilmos herceg életében is, amikor a család több időt tölthet el együtt, távol a médiától, illetve a gyerekekkel is. Vilmos majd csak április 17-től folytatja a feladatokat, így a médiától is távol lesznek pár hétig. 

A videós bejelentkezésnek is az volt a célja, hogy szélesebb néptömegeket érjen el egyetlen üzenettel, olyanokat, akik nem az összeesküvés-elméletek hívei. A videós bejelentkezésben ráadásul magát is meg tudta mutatni azonnal a népnek, hiszen korábban sűrű pletykák szóltak az eltűnéséről is. Célja volt tehát az is, hogy ne csak egy közleményben tudassa, mi történt vele az elmúlt időszakban, és mi vár majd rá az elkövetkező hónapokban.

Közben több angol újság, így a Mirror is arról írt, hogy fél órával Katalin bejelentése előtt már egy hivatalos személy posztolt egyet a közösségi médiára, amelyben mihamarabbi gyógyulsát kívánt neki. A posztot amúgy később eltávolította.

A BBC-n így közölték a váratlan hírt, hogy Katalin hercegné üzenete következik:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás