promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Soha nem láttunk még olyan Star Wars-produkciót, mint a The Acolyte, és ezt az előzetes is alátámasztja
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Wallpaper Cave
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kijött az új Star Wars-sorozat előzetese, és már most látni akarjuk az egészet.

A napokban a semmiből érkezett a The Acolyte című Star Wars-sorozat hivatalos plakátja és premierdátuma. Június 4-én visszatérhetünk a messzi-messzi galaxisba, de ezúttal oly módon, ahogy még sosem. Teljesül a rajongók régi vágya, és végre kiszakadunk a Skywalkerek korából, nem lesz Obi-Wan Kenobi, sem Birodalom, nem lesz Ezeréves Sólyom, sem rohamosztagos. A The Acolyte ugyanis egy mozgóképen eddig teljesen ismeretlen kort ismerhetünk meg.

A Köztársaság Fénykorában játszódó történet abba a korszakba repít minket vissza, amikor még sehol sem volt Palpatine vagy Darth Plagueis, a Jedi Rend békében és nyugalomban nevelte ki a következő generációkat, és nyoma sem volt a Sötétségnek. Azonban - ahogy az alábbi előzetes is mutatja - hirtelen sötét erők kezdenek el munkálkodni a háttérben, és szépen lassan felszínre törnek a jól ismert vöröspengés fénykardosok, hogy kibillentsék a galaxist ebből a nyugalmi állapotból.

A The Acolyte történetének hivatalos leírása szerint egy Jedi mester nyomozást indít egy sokkoló és komplex bűnügyben, amit felgöngyölítve gonosz tervekre és alakokra bukkan. A kutatás során szembekerül egy veszélyes harcossal a múltjából, aki azóta a Sötétség szolgálatába állt.

A legújabb Star Wars-sorozatra június 4-éig kell várnunk, amikor is dupla epizóddal debütál majd a Disney+-on.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás